Συνδεθείτε μαζί μας

SUPERLEAGUE 1

Σε συζητήσεις με τον Καμπελά ο Ολυμπιακός

Η ζήτηση πάντως για το Γάλλο είναι ήδη μεγάλη, με τις τελευταίες εξαγγελίες των FIFA-UEFA να του επιτρέπουν ενδεχόμενη μεταγραφή

Στη συνέντευξη του Ρεμί Καμπελά στην «Equipe», ο Γάλλος ποδοσφαιριστής παραδέχθηκε για πρώτη φορά δημόσια πως συζητάει με τον Ολυμπιακό.

Ο Ρεμί Καμπελά επιβεβαίωσε τις επαφές με τον Ολυμπιακό, αλλά τόνισε ότι έχει αρκετές ακόμη προτάσεις από άλλες ομάδες, τις οποίες και εξετάζει πριν αποφασίσει για το μέλλον του.

O άλλοτε διεθνής Γάλλος εξτρέμ, αποχώρησε από την Κράσνονταρ μετά τον πόλεμο της Ρωσίας με την Ουκρανία και αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, με τους Πειραιώτες να έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους.

Μιλώντας στην «L’ Εquipe» λοιπόν, ο Καμπελά αναφέρθηκε και στον Ολυμπιακό, για τον οποίο φαίνεται ότι επικοινώνησε και με τον Γιαν Εμβιλά. «Έχω πολύ καλή πληροφόρηση για τον Ολυμπιακό, είναι ένας σύλλογος που με ενδιαφέρει, όμως έχω και άλλες προτάσεις. Θα αποφασίσω τις επόμενες μέρες», τόνισε ο Καμπελά, προσθέτοντας τα εξής: «Είναι ένας όμορφος σύλλογος που παλεύει κάθε χρόνο για τον τίτλο και να είναι στο Champions League. Είναι εκεί ο φίλος μου, ο Γιάν Εμβιλά, και είχαμε πολύ καλή συνεργασία στη Σεντ Ετιέν».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Περισσότερα για το SUPERLEAGUE 1