Συνδεθείτε μαζί μας

ΒΟΛΕΪ

Σκληρή δουλειά στον ΟΦΗ την πρώτη εβδομάδα προετοιμασίας

Ευχαριστημένος από την διάθεση των παικτών ο Δεληκώστας

Πρώτη εβδομάδα προετοιμασίας για την ομάδα βόλει του ΟΦΗ, με τους παίκτες να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό κάθε μέρα, στο κλειστό γυμναστήριο του Βαρδινογιάννειου αθλητικού κέντρου.

Από το πρωί στις 9 μέχρι το μεσημέρι στη 1, ο προπονητής του ΟΦΗ Κώστας Δεληκώστας δουλεύει σε δυο γκρουπ τους παίκτες του, ενώ το απόγευμα υπάρχει προπόνηση στο γυμναστήριο του Παγκρητίου σταδίου.

Όπως τονίζει ο τεχνικός του ΟΦΗ «είμαι πολύ ευχαριστημένος από την διάθεση όλων των παιδιών. Είμαστε ακόμη στο ξεκίνημα. Έχουμε ρίξει το βάρος στην ατομική βελτίωση και τα παιδιά δείχνουν να είναι καλοί δέκτες σε αυτό που κάνουμε».

Την Κυριακή (5/9) οι παίκτες του ΟΦΗ, θα πάρουν το πρώτο τους ρεπό και το προπονητικό πρόγραμμα θα συνεχιστεί την επόμενη εβδομάδα, με τους ίδιους ρυθμούς.

*Ειδική άδεια για να συμμετάσχει σε αγώνες της Εθνικής Ενόπλων, έλαβε ο 24χρονος (11/3/1997) κεντρικός (2μ03) του ΟΦΗ Βαγγέλης Βαϊόπουλος.

*Το ΤΑΑ ΟΦΗ εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στον διευθυντή αγωνιστικού της ΕΣΑΠ Γιώργο Κερκινέ, για τον θάνατο του πατέρα του.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Περισσότερα για το ΒΟΛΕΪ