
Σοκ για την Μπάγερν Μονάχου πριν από το ντέρμπι με τη Λειψία και εν όψει των δύο αναμετρήσεων με την Παρί Σεν Ζερμέν για τα προημιτελικά του Champions League, καθώς ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι θα μείνει εκτός δράσης για τις επόμενες τέσσερις εβδομάδες.
Ο πιο «καυτός» επιθετικός αυτή τη στιγμή στον κόσμο, τραυματίστηκε στις υποχρεώσεις του με την εθνική Πολωνίας και όπως ενημέρωσαν οι Βαυαροί, το πρόβλημα στο δεξί του γόνατο θα τον αφήσει εκτός για τον όλο τον Απρίλιο.
Κατόπιν αυτής της εξέλιξης, ο Χάνζι Φλικ πρέπει να αναπροσαρμόσει τα πλάνα του, αφού ακολουθεί το ντέρμπι με τους «ταύρους» με τη διαφορά των δύο ομάδων να είναι μόλις στους 4 βαθμούς, ενώ τα παιχνίδια με την Παρί Σεν Ζερμέν θα διεξαχθούν στις 7 και 13 Απριλίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
-
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ
/ 58 λεπτά πρινOι σειρές και οι ταινίες που έρχονται στο Netflix τον Ιούλιο
Πρεμιέρα για το Gray Man με πρωταγωνιστές τους Ράιαν Γκόσλινγκ και Κρις Έβανς
-
GRAND SLAM
/ 1 ώρα πρινΤο σημερινό πρόγραμμα στο Wimbledon
Ο Τσιτσιπάς θα ανοίξει το πρόγραμμα στο No.1 Court, αντιμετωπίζοντας τον Jordan Thompson
-
GRAND SLAM
/ 13 ώρες πρινΆνετα πέρασε στον 3ο γύρο η Σάκκαρη
Επιβλήθηκε της Viktorija Tomova με 6-4, 6-3
-
ΠΟΛΟ
/ 19 ώρες πρινΣτους 4 του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος η Εθνική πόλο των Ανδρών!
Η Ελλάδα επικράτησε (16-11) των ΗΠΑ