Συνδεθείτε μαζί μας

SUPERLEAGUE 1

Σπανός: «Αφιερώνουμε τη νίκη στον Τσιγκρίνσκι»

Στον Ουκρανό ποδοσφαιριστή του αφιέρωσε την ισοπαλία στη Θεσσαλονίκη ο Δημήτρης Σπανός.

Ο Ιωνικός κατάφερε να φύγει με τον έναν βαθμό από τη Τούμπα, με το 1-1 να είναι το τελικό αποτέλεσμα, σε μια αναμέτρηση που την παράσταση έκλεψε η αφιέρωση του γκολ του Τουράμ στον Ντμίτρο Τσιγκρίνσι. Ο Ουκρανός έβγαλε μια σημαία της Ουκρανίας με τον κόσμο του ΠΑΟΚ να τον χειροκροτά σε μια πολύ δυνατή στιγμή.

Στον παίκτη του που τις τελευταίες ημέρες περνάει δύσκολα βλέποντας τους Ρώσους να βομβαρδίζουν την χώρα του, αφιέρωσε την ισοπαλία ο Δημήτρης Σπανός. Αρχικά ο έμπειρος προπονητής ανέφερε τα εξής:

Για το πόσο σημαντικό είναι το αποτέλεσμα για την ομάδα του: «Πριν την έναρξη του παιχνιδιού αν μου λέγανε ότι θα κερδίζαμε έναν βαθμό απέναντι στον ΠΑΟΚ θα ήμουνα ιδιαίτερα ικανοποιημένος. Βλέποντας όμως όλη την εξέλιξη του παιχνιδιού εμείς είχαμε πάρα πολλές ευκαιρίες για να κερδίσουμε τελικά το παιχνίδι. Βέβαια απέναντι σε μια μεγάλη ομάδα όπως είναι ο ΠΑΟΚ ο βαθμός είναι υπερπολύτιμος».

Για το γεγονός ότι η ομάδα δεν φοβήθηκε τον ΠΑΟΚ παίζοντας και επιθετικό ποδόσφαιρο: «Η ομάδα μας είναι πάρα πολύ καλή και θέλει να παίζει πάντα επιθετικό ποδόσφαιρο. Αλλά ως νεοφώτιστη στην κατηγορία, θέλαμε τον χρόνο μας για να προσαρμοστούμε. Εμείς κοιτάμε στα μάτια όποιον αντίπαλο έχουμε».

Για τον Τσιγκρίνσκι: «Αφιερώνουμε στον Τσιγκρίνσκι αυτή την επιτυχία, τόσο στον ίδιο όσο και στην οικογένειά του αλλά και σε όλον τον λαό της Ουκρανίας που δοκιμάζεται σκληρά αυτές τις δύσκολες ώρες».


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Περισσότερα για το SUPERLEAGUE 1