Συνδεθείτε μαζί μας

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στα κόρτ του Σινσινάτι παίζουμε σήμερα

Δευτέρα με πρεμιέρα στο Σινσινάτι

Καλημέρα και καλή βδομάδα παικτρόνια μου.

Η Δευτέρα δεν είναι καμιά ιδιαίτερη μέρα στοιχηματικά όλο το το χρόνο , πόσο μάλλον αυτή τη περίοδο που τα πρωταθλήματα κάνουν τα πρώτα τους βήματα και οι ομάδες κοιτάζουν ακόμα πως θα κατοχυρώσουν ευρωπαϊκούς αγώνες τουλάχιστον μέχρι τον Δεκέμβριο.Και το λέω αυτό γιατί δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι μπαίνουμε και στα τελευταία παιχνίδια πριν τον καθορισμό των περιβόητων ομίλων για τα τρία ευρωπαϊκά τρόπαια.

Στην Ελλάδα ακόμα δεν ξέρουμε τι θα γίνει με το πρωτάθλημα που …αρχίζει σε 5 μέρες.Να μου πείτε που υπάρχει οργάνωση,συνέπεια και προγραμματισμός στην Ελλάδα, να σας πω οκ έχετε δίκιο.

Έκανα αυτό τον πρόλογο, γιατί αρχικά δεν θα ανέβαζα άρθρο σήμερα, αλλά άλλαξα γνώμη βλέποντας ότι πολλοί από σας μου στείλατε μηνύματα να γράψω για το τένις. Πριν αναφερθώ λοιπόν στα παιχνίδια από το Σινσινάτι που ξεκινάει σήμερα στις 18:00, και σε άντρες και σε γυναίκες, να σας πω δυο πραγματάκια για τις 2 πρώτες μας μέρες αλλά και για τον τρόπο επικοινωνίας μας.

Λοιπόν αρχικά σας έχω ξαναπεί ότι το στοίχημα είναι ένας μαραθώνιος, και όχι αγώνας ταχύτητας. Δεν κερδίζεις ούτε χάνεις συνέχεια, ανεξάρτητα ότι καλό είναι το βράδυ που κάνουμε ταμείο να είμαστε στο θετικό πρόσημο, έστω και με ένα ευρώ. Το Σάββατο δεν πιάσαμε τίποτα ενώ χτες όλα. Αυτό δεν δείχνει ούτε ότι είμαστε κακοί εκτιμητές των αγώνων (Σάββατο) ούτε παικταράδες και άχαστοι (Κυριακή).

Να προσέχετε λοιπόν τι και πως το ποντάρετε να παρακολουθείται live και να αποφεύγετε να παίζετε συνδυαστικά παιχνίδια. Μη γίνετε πελατάκια των μπουκ.

Σχετικά με την επικοινωνία μας μπορείτε είτε μέσω facebook να μπείτε στη σελίδα Κρήτη Sporfμ 87,6 να μας παρακολουθείτε και να μας στέλνετε ότι μήνυμα θέλετε είτε μέσω email στο [email protected]

Πάμε στο Σινσινάτι τώρα

ΦΟΝΙΝΙ- ΜΠΑΣΙΛΑΣΒΙΛΙ 1 (2.10)

ΑΝΤΕΡΣΟΝ – ΚΑΣΑΝΟΦ 2 (1.61)

ΕΒΑΝΣ – ΣΒΑΡΤΖΜΑΝ 2 (1.57)

ΤΕΙΧΜΑΝ – ΚΙΡΣΤΕΑ 2 (1.66)

ΥΓ Οι αποδόσεις στο τένις έχουν μεγάλη διαφορά με τα ομαδικά σπορ γιατί δεν υπάρχει ισοπαλία κι έτσι αλλάζει ο τρόπος τοποθέτησης .Για να υπολογίσετε, ένας αγώνας χωρίς φαβορί δίνεται στο 1.83 ή 190 στον καθένα εκ των αντιπάλων ανάλογα με την γκανιότα της εταιρείας.Άρα πάντα οι αποδόσεις κάτω του 1.80 είναι στα φαβορί και πάνω από 1.90 στα αουτσάιντερ.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Περισσότερα για το ΣΤΟΙΧΗΜΑ