Συνδεθείτε μαζί μας

ΕΛΛΑΔΑ-ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Θερίζει ο Κορωνοϊός στον Ηρόδοτο – 19 τα κρούσματα που ανακοίνωσε ο σύλλογος!

17 ποδοσφαιριστές και 2 άτομα του προσωπικού θετικοί στον ιό.

Ο Ηρόδοτος γνωστοποίησε την κατάσταση που επικρατεί τις τελευταίες ημέρες στις τάξεις του συλλόγου, με την τελευταία ενημέρωση σήμερα 2/1/22 να κάνει λόγο για συνολικά 19 κρούσματα κορωνοϊού στο στρατόπεδο των «μπλε».

Πιο συγκεκριμένα, 17 ποδοσφαιριστές και 2 άτομα του προσωπικού του συλλόγου έχουν εντοπιστεί θετικά στον κορωνοϊό, ενώ άπαντες έχουν ήδη υποβληθεί σε μοριακά τεστ, τα αποτελέσματα των οποίων έχουν σταλεί στη διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος.

Ωστόσο αξίζει να σημειωθεί πως ο συνολικός αριθμός κρουσμάτων στον Ηρόδοτο είναι μεγαλύτερος, καθώς θετικοί είναι και τέσσερις ποδοσφαιριστές ακόμα που δεν συμπεριλαμβάνονται στην ανακοίνωση, καθώς δεν έχουν εκδοθεί μέχρι τώρα τα δελτία τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ηροδότου:

«Λίγο πριν την αλλαγή του έτους ο κορονοϊός έκανε την εμφάνισή του στην ομάδα μας. Μέχρι σήμερα, 2/1/22, τα κρούσματα που έχουν εντοπιστεί στο ποδοσφαιρικό τμήμα είναι 19 και αφορούν 17 ποδοσφαιριστές και δύο άτομα του προσωπικού. Άπαντες έχουν υποβληθεί σε μοριακά τεστ, τα αποτελέσματα των οποίων έχουν σταλεί στη διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος της Betsson Super League 2».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Περισσότερα για το ΕΛΛΑΔΑ-ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ