Συνδεθείτε μαζί μας

ΟΦΗ

Το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις?

Άντε να τελειώνει η ποια? (παρα)φιλολογία

Το αγαπημένο μου νούμερο είναι το εφτά όσα και τα θαύματα του κόσμου, τα θανάσιμα αμαρτήματα αλλά και τα μέλη που απαρτίζουν τη διοίκηση του ΟΦΗ. Το τελευταίο διάστημα όμως με περιτριγυρίζει το 2 και τα πολλαπλάσια του όπως το 4. Δύο έφυγαν πακέτο από τον ΟΦΗ, δύο ουσιαστικά διοικούν και τέσσερις οι μέρες που ανέβασα τις σκέψεις μου για τον ΟΦΗ μετά τα εννιάμερα των Σαμαράδων.

Δεν περίμενα κάτι ουσιαστικό να απαντηθεί είτε απευθείας είτε με άλλη μορφή που συνηθίζεται.

Σήμερα όμως κάποιο πουλάκι που κελαηδάει σε συγκεκριμένα ώτα και δεν αφήνει τις ικανότητες του να γίνουν χρυσός δίσκος από τον φίλαθλο κόσμο, μου είπε οτι ακούγονται και γράφονται ανακρίβειες σχετικά με την έλευση ή μη ενός αντι-Σαμαρά, ως υπεύθυνος του ποδοσφαιρικού τμήματος και με κάποιον τίτλο τέλος πάντων.

Να διευκρινίσω λοιπόν για όποιον απλά διάβασε πεταχτά τις σκέψεις μου και με καθαρά υποκειμενική ματιά.

Οι όποιες ρητορικές ερωτήσεις μου που ήταν και πολλές και προς σκέψη και φυσικά θα μείνουν σαν να μην ειπώθηκαν, δε φωτογραφίζουν κανένα ότι έχει γίνει αντι-Σαμαράς ούτε ότι ο ΟΦΗ δεν θα πάρει το κατάλληλο, κατά την άποψή του, στέλεχος για να τον αντικαταστήσει.

Είναι ηλίου φαεινότερο ότι όταν διώχνεις τον άνθρωπο που κινεί τα μεταγραφικά σου νήματα κι έχεις μόλις κάποια 24ωρα για να κάνεις μεταγραφές τον κύριο λόγο θα έχει ο προπονητής και αυτός που θα δώσει το οκ για το οικονομικό κομμάτι.

Είναι ακόμα σίγουρο ότι λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών φέτος, με τη διακοπή λόγω Μουντιάλ τον Νοέμβριο, έχεις τον χρόνο να ψάξεις για την καλύτερη δυνατή λύση κατ΄εσέ για την επάνδρωση της θέσης που χηρεύει.

Εν κατακλείδι ο ΟΦΗ σίγουρα θα πάρει όταν βρει αυτό που θέλει και θα του δώσει τον ρόλο και τη θέση που πρέπει.

Όσο με αφορά λοιπόν, αυτές οι φήμες που βγαίνουν, ότι γράφονται και λέγονται ανακρίβειες που δεν έχουν σχέση με τη πραγματικότητα γι’ αυτό το θέμα, δεν με αγγίζουν.

Και κάνω τη διευκρίνιση γιατί δεν είδα κάποιο άλλο άρθρο καυστικό το τελευταίο τετραήμερο για να βγαίνουν σήμερα αυτές οι φήμες για ανακρίβειες. Αν φωτογραφίζουν, λέω αν και πάλι, τις δικές μου σκέψεις λέω σ΄αυτούς που βγάζουν τις φήμες πρώτα να μελετούν τα γραπτά και μετά να κελαηδούν.

Όσο για τον κόσμο βλέπει, ακούει κι έχει προσωπική άποψη. Ας μη τον υποτιμάνε κάποιοι, ξέρει να διακρίνει, πρόσωπα, καταστάσεις, αλήθειες, ψέματα, ανθρώπους και ανθρωπάκια. Το ‘χει αποδείξει σε πολύ δύσκολες και περίεργες εποχές. Άρα τώρα που είναι όλα στη φόρα καθαρά και ξάστερα, βλέπει κι αυτός με άνετη και καθαρή ματιά.

Καληνύχτα σας και να ονοματίζετε την άλλη φορά

γιατί η φωτογράφιση ….έχει και photoshop πλέον που αλλοιώνει.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Περισσότερα για το ΟΦΗ