
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα αντιμετωπίσει σήμερα την έκπληξη της εβδομάδας, Jiri Lehecka, ενώ ο περσινός πρωταθλητής του Ρότερνταμ, Andrey Rublev, θα παίξει με τον Felix Auger-Aliassime.
Για 2η διαδοχική χρονιά ο Τσιτσιπάς θα αγωνιστεί στα ημιτελικά του ABN AMRO World Tennis Tournament στο Ρότερνταμ, στις 16:00 ώρα Ελλάδας το Σάββατο. Ο Στεφ θα έχει τον πρώτο λόγο για την πρόκριση, καθώς θα αντιμετωπίσει τη μεγάλη έκπληξη της εβδομάδας, τον προερχόμενο από τα προκριματικά Lehecka.
Θα είναι η 1η συνάντησή τους στο tour, με τον 20χρονο Τσέχο να πετυχαίνει αυτή την εβδομάδα τις πρώτες tour-level νίκες της καριέρας του και να προκρίνεται στον 1ο του ημιτελικό σε ΑΤΡ διοργάνωση.
Στον άλλον ημιτελικό, που θα αρχίσει στις 20:30 το βράδυ ώρα Ελλάδας, ο περσινός πρωταθλητής Andrey Rublev θα αντιμετωπίσει τον φορμαρισμένο Felix Auger-Aliassime, σε ένα παιχνίδι που αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον.
Το πρόγραμμα του Σαββάτου (12/02):
Centre Court:
16:00 Στέφανος Τσιτσιπάς [1] v. Jiri Lehecka [Q] Cosmote Sport 6HD
20:30 Felix Auger-Aliassime [3] v. Andrey Rublev [2] Cosmote Sport 6HD

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
-
-
ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ
/ 14 ώρες πρινΧρυσός ο Γκολομέεβ στους Μεσογειακούς!
Ο Κριστιάν Γκολομέεβ υπερασπίστηκε τον τίτλο του στα 50μ. ελεύθερο
-
ΒΟΛΕΪ
/ 21 ώρες πρινΟ Μαροκινός διαγώνιος Taoufiq El Asri στον ΟΦΗ
Είναι ο τρίτος ξένος της ομάδας βόλει του ΟΦΗ
-
GRAND SLAM
/ 23 ώρες πρινΤο σημερινό πρόγραμμα στο Wimbledon
Ο Νικ Κύργιος, ο οποίος θα διεκδικήσει την πρώτη του πρόκριση σε προημιτελικό Grand...