Συνδεθείτε μαζί μας

ΚΡΗΤΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ξαφνική παραίτηση Γεωργιάδη από τον Ηρόδοτο!

Την παραίτηση του από το Δ.Σ του Ηροδότου έκανε γνωστή ο Μιχάλης Γεωργιάδης.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε ο Μιχάλης Γεωργιάδης για την αποχώρησή του:

«Θέλω να ανακοινώσω την παραίτηση μου από την προεδρία του ΠΑΣΑ ΗΡΟΔΟΤΟΥ, που για λόγους προσωπικούς αλλά και επαγγελματικούς κρίνω ότι δεν μπορώ να συνεχίσω να είμαι στην θέση αυτή. Από πέρσι τον Ιούνιο μπήκα μπροστά στον ΗΡΟΔΟΤΟ σε καταστάσεις πρωτοφανείς και δύσκολες , σε εποχή πανδημίας.

Όπως και στην προηγούμενη θητεία μου στην προεδρία του συλλόγου, που τότε υπήρχε μία εξοντωτική τιμωρία αλλά και κλειστές τράπεζες. Θεωρώ ότι όλοι μαζί τα πήγαμε καλά και τα καταφέραμε. Αγωνιστικά η ομάδα μας βρίσκεται πλέον στις επαγγελματικές κατηγορίες , σε διαφορετικό μέγεθος και επίπεδο απ’ ότι είχαμε συνηθίσει . Τώρα πια είμαστε ΠΑΕ , η οργάνωση και οι απαιτήσεις είναι διαφορετικές και το γνωρίζουμε όλοι αυτό.

Και όλοι εμείς που αγαπάμε τον ΗΡΟΔΟΤΟ, οφείλουμε να αγκαλιάσουμε και να στηρίξουμε την τόσο δύσκολη προσπάθεια που γίνεται τώρα, ώστε ο σύλλογος να παραμείνει για πάντα εκεί που του αρμόζει σύμφωνα με την δυναμική του και την ιστορία του , δηλαδή στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Και αποχωρώ χαρούμενος για την αγωνιστική αυτή επιτυχία της ανόδου της ομάδας , αλλά και την τροπή που πήρε από κει και πέρα με την δημιουργία μιας Ποδοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρίας. Είμαι επίσης χαρούμενος για την βελτίωση των εγκαταστάσεων μας και την αποπεράτωση στα μικρά γηπεδάκια καλτσέτο για τα μελλοντικά αστεράκια του ΗΡΟΔΟΤΟΥ, την καλύτερη λειτουργία των ακαδημιών μας , όπως και τα δύο έργα που έχουν δρομολογηθεί.

Και αυτά είναι το γήπεδο Ι. Σκουρέλος που δημοπρατείται τις επόμενες ημέρες, αλλά και το έργο για την «συντήρηση της νότιας κερκίδας και πλήρη ανακατασκευή των παλαιών γραφείων μας» αξίας 250.000,0 € που έχει ήδη εγκριθεί από τις 13-08 μέσω ΓΓΑ, για το οποίο γίνονται ήδη ενέργειες και αναμένεται να ξεκινήσει με το νέο έτος. Επίσης έχω κάνει ενέργειες με τον Δήμο και την περιφέρεια για την κατασκευή του στεγάστρου στην κεντρική κερκίδα και υπόσχομαι να βοηθήσω ώστε να αποπερατωθεί σύντομα.

Σε όλη αυτή την διαδρομή του τελευταίους 18 μήνες που ήμουν στην προεδρία θέλω να πω ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ: Καταρχήν στην οικογένεια μου, την γυναίκα μου και τα παιδιά μου για την υπομονή που έδειξαν για την όλη βοήθεια και στήριξη που είχα.

Στον κόσμο της ομάδας για την αγάπη στο πρόσωπό μου και την αποδοχή. Σε όλα τα παιδιά που ξεκινήσαμε μαζί στην διοίκηση και ειδικά σε αυτούς που έμειναν μέχρι το τέλος . Για τους προπονητές και ποδοσφαιριστές της περσινής περιόδου τι να πω , δεν έχω λόγια …. Μάγκες με κεφαλαία γράμματα που μας έκαναν υπερήφανους.

Είναι δεδομένη η αγάπη μου για τον ΗΡΟΔΟΤΟ και όλη την Αλικαρνασσό. Δηλώνω ότι θα στηρίξω και θα βοηθήσω τον Στέλιο Παπαδημητρίου και όλη την ΠΑΕ σε ότι μου ζητηθεί , αλλά και τον ερασιτέχνη με τα θέματα των εγκαταστάσεων στο γήπεδο.

Τις επόμενες μέρες θα λάβει χώρα Δ.Σ. για να καθοριστούν και να δρομολογηθούν οι εξελίξεις και εάν χρειαστεί να οριστεί Γ.Σ. και εκλογές για να προκύψει πάλι ένα ισχυρό Δ.Σ. για την επόμενη ημέρα του Συλλόγου.

Και πάλι να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ για όλα, σε όσους και όσες πιθανόν στεναχώρησα να ζητήσω συγνώμη , και πάλι να αναφέρω ότι ο ΗΡΟΔΟΤΟΣ αποτελεί ένα ξεχωριστό κομμάτι της καρδιάς μου».

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ, αναφέρει: 

«Η ΠΑΕ Ηρόδοτος με βαθιά συγκίνηση έλαβε γνώση για την επιθυμία του προέδρου του Ερασιτέχνη Ηροδότου, Μιχάλη Γεωργιάδη, να αποχωρήσει από το Δ.Σ.!

Ο Ηρόδοτος χρωστάει πολλά στο Μιχάλη Γεωργιάδη, που έδωσε την ψυχή του, άπλετο από το προσωπικό του χρόνο τον οποίο στέρησε από την οικογένειά του, συνείσφερε οικονομικά σε πολύ δύσκολους καιρούς.

Μιχάλη, το όνομά σου θα είναι πάντα άρρηκτα συνδεδεμένο με αυτό της ομάδας και η πόρτα θα είναι πάντα ανοικτή».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Περισσότερα για το ΚΡΗΤΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ