Συνδεθείτε μαζί μας

ΕΛΛΑΔΑ-ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ξανά συνάντηση ΕΠΟ με ΠΣΑΠΠ για την ολιστική μελέτη

Πρόκειται για τη δεύτερη συνάντηση ανθρώπων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας με τον ΠΣΑΠΠ.

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στα γραφεία της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας η δεύτερη συνάντηση της Ε.Π.Ο. με τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών Ποδοσφαιριστριών (Π.Σ.Α.Π.Π.), με αντικείμενο την εφαρμογή της Ολιστικής Μελέτης. Η πρώτη συνάντηση με το ίδιο αντικείμενο είχε πραγματοποιηθεί στις 24 Ιανουαρίου 2022.

Στο επίκεντρο των συναντήσεων αυτών βρίσκεται ο νέος αναβαθμισμένος ρόλος των ποδοσφαιριστών και των ποδοσφαιριστριών στο ελληνικό ποδόσφαιρο με βάση την ολιστική μελέτη και την αποτύπωσή τους στο νέο καταστατικό της Ε.Π.Ο, η οποία δίνει μεγάλη έμφαση στην ενεργό συμμετοχή των ποδοσφαιριστών και των ποδοσφαιριστριών στα τεκταινόμενα του αθλήματος στη χώρα μας. Στο πλαίσιο της υλοποίησης των σχετικών άρθρων της ολιστικής μελέτης και την αποτύπωση τους στο νέο καταστατικό της ΕΠΟ εντάσσεται η θεσμική εκπροσώπηση των ποδοσφαίρων / ποδόσφαιριατριών στην Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου με την νέα της μορφή και αρμοδιότητα, καθώς και η δυνατότητα της συμμετοχής του Π.Σ.Α.Π.Π. ως πλήρους μέλους της Γενικής Συνέλευσης της ΕΠΟ.

Τέλος, μετά την ενημέρωση από τον Π.Σ.Α.Π.Π. για την επικείμενη επίσκεψη αντιπροσωπείας της FIFPRO στην Αθήνα στις 28 Φεβρουαρίου, η Ε.Π.Ο. ανταποκρίθηκε θετικά στο αίτημα διενέργειας μιας συνάντησης μεταξύ Ε.Π.Ο.-Π.Σ.Α.Π.Π.-FIFPRO.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Περισσότερα για το ΕΛΛΑΔΑ-ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ