Συνδεθείτε μαζί μας

ΤΕΝΝΙΣ

Κύργιος για Τζόκοβιτς: «Μακάρι να δικαιωθεί!»

Ο Νικ Κύργιος συνεχίζει να υπερασπίζεται τον Τζόκοβιτς, ο οποίος τον ευχαρίστησε τηλεφωνικά.

Ο Νικ Κύργιος δεν ήταν ποτέ φίλος με τον Νόβακ Τζόκοβιτς. Όμως στην υπόθεση της βίζας του Σέρβου, ο Αυστραλός τον έχει υπερασπιστεί περισσότερο από κάθε άλλον.

Γι’ αυτό, όπως αποκάλυψε ο Κύργιος σε ένα podcast που συμμετείχε, ο Νόλε τον πήρε τηλέφωνο να τον ευχαριστήσει για την συμπαράστασή του.

Μια συμπαράσταση που ήρθε από έναν τενίστα που δεν το περίμενε ο Τζόκοβιτς, με τον Κύργιο να δικαιολογεί την στάση του για άλλη μία φορά.

«Σαν άνθρωπος το βλέπω ως κάτι τρομακτικό να τον θεωρούν από την κυβέρνηση ως κίνδυνο για την δημόσια υγεία και τάξη με βάση την προσωπική άποψη κάποιου (υπουργού Μετανάστευσης) και να τον δικάζουν γι’ αυτό. Θέλω ειλικρινά να δικαιωθεί και να κερδίσει το Australian Open. Εγώ θα βγω στην παρέλαση με μάσκα το πρόσωπό του και μπλουζάκι που θα γράφει Idemo (σ.σ.: πάμε)» είπε χαρακτηριστικά.

Ο Κύργιος θεωρεί υποκριτική την στάση του Αλεξ Χοκ να αναφέρει ως κίνδυνο τον Τζόκοβιτς, την ώρα που η χώρα μετρά ημερησίως 130.000 κρούσματα. Από την αρχή της υπόθεσης τα έβαλε με την κυβέρνηση για τον τρόπο που χειρίστηκε το θέμα και όχι με τον Σέρβο, δείχνοντας την κατανόησή του προς το πρόσωπό του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Περισσότερα για το ΤΕΝΝΙΣ