Συνδεθείτε μαζί μας

Ο ΣΠΟΡ FM

Από την 1η Ιουνίου του 1999 ο ΚΡΗΤΗ ΣΠΟΡ FM 87,6 μεταφέρει στο νησί μας την έγκυρη αθλητική φωνή της χώρας. Στο δυναμικό του σταθμού ανήκουν οι πλέον γνωστοί αθλητικογράφοι της χώρας όπως ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΩΤΗΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ, ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΛΗΣ, ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΓΗΣ, ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΠΑΝΟΥΤΣΟΣ, ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΡΠΕΤΟΠΟΥΛΟΣ, και αρκετοί άλλοι.

Παράλληλα το ντόπιο δυναμικό του σταθμού, έγκριτοι δημοσιογράφοι, όπως ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΑΪΝΗΣ, ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΖΩΓΡΑΦΟΣ, ο ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΑΚΗΣ, ο ΜΑΝΟΣ ΣΟΥΡΓΙΑΣ και άλλοι, καλύπτουν όλη την αθλητική επικαιρότητα της ΚΡΗΤΗΣ σε όλα τα αθλήματα .Ο σταθμός μας θεωρείται και σαν βήμα όλων, για να εκφράσουν τις ανησυχίες τους, αλλά και τις απόψεις τους, για τα δρώμενα του νησιού μας.

Ο ΚΡΗΤΗ ΣΠΟΡ FM 87,6 καλύπτει σε εμβέλεια το νομό Ηρακλείου, σημαντικό τμήμα του νομού Λασιθίου , καθώς και τη Νότιο Κρήτη και φυσικά όλα τα αστικά κέντρα με έντονη εμπορική, οικονομική και αθλητική δραστηριότητα.

Στο πρόγραμμα του σταθμού περιλαμβάνονται μεταδόσεις των κορυφαίων διεθνών αθλητικών συναντήσεων (CHAMPIONS LEAGUE, UEFA, ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ), αλλά και όλων των αγώνων των Εθνικών πρωταθλημάτων τόσο στο ποδόσφαιρο, όσο και στο μπάσκετ. Από την μοναδική αθλητική συχνότητα της πόλης, οι ακροατές μας ενημερώνονται λεπτό προς λεπτό για την εξέλιξη των αγώνων του “ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ” αλλά και όλων των διαγωνισμών του ΟΠΑΠ.

Κατέχοντας μετά από 22 χρόνια παρουσίας στο χώρο μια από τις πρώτες θέσεις ακροαματικότητας στο σύνολο, και την πρώτη στο ανδρικό κοινό και τις ηλικίες 25-44 , μας δημιουργούν την υποχρέωση να συνεχίσουμε να σας προσφέρουμε με την ίδια ευθύνη την θεατή αλλά και την αθέατη πλευρά του αθλητικού (και όχι μόνο) κόσμου.

Διανύοντας τη νέα εποχή στο χώρο της τεχνολογίας και του ίντερνετ το 2010 γεννήθηκε το παιδί του ραδιοφώνου, το site μας www.sporfm.gr. Καθώς αφήνει πίσω τη παιδική του ηλικία και μπαίνοντας στο 12ο χρόνο λειτουργίας  του, το ανανεώσαμε ευελπιστώντας ότι είναι και πιο χρηστικό αλλά και αισθητικά καλύτερο ψάχνοντας για νέες προκλήσεις.

Κλείνοντας αυτή την επικοινωνία μας να ευχαριστήσουμε όλους εσάς που επιλέγετε το δικό σας σταθμό και site για την ενημέρωση σας και να τονίσουμε ότι η πρώτη θέση ακροαματικότητας στους άντρες δείχνει ότι δεν είστε μόνο καλοί ακροατές αλλά και πολλοί.

 

ΦΙΛΙΚΑ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΑΪΝΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ