Συνδεθείτε μαζί μας

ΔΙΕΘΝΗ

Συνεχίζει με τη ρωσική Fonbet στους χορηγούς η Ρεάλ

Σε αντίθεση με τις υπόλοιπες ομάδες της Ευρώπης, η Ρεάλ δεν διακόπτει τη συνεργασία της με τη ρωσική εταιρεία.

Η Ρωσία συνεχίζει τον πόλεμο στην Ουκρανία, εξαπολύοντας βάναυσες και απρόκλητες επιθέσεις σε πολλές περιοχές της χώρας. Ο πόλεμος έχει καταδικαστεί από κυβερνήσεις, χώρες, την Ευρωπαϊκή Ένωση, ακόμη και τη FIFA και την UEFA.

Τεράστιες οικονομικές κυρώσεις έχουν επιβληθεί στη Ρωσία σε μια προσπάθεια να τιμωρηθούν και να επιβραδυνθούν οι προσπάθειές της καθώς προχωρούν στην ουκρανική πρωτεύουσα, το Κίεβο.

Ο αθλητικός κόσμος κάνει επίσης το καθήκον του, με τις ρωσικές ομάδες να έχουν αποκλειστεί από τις διοργανώσεις της UEFA, ενώ η FIFA απέβαλε και τη Ρωσία από τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Οπως επίσης η UEFA και η Σάλκε τερμάτισαν τη συνεργασία τους τον μεγάλο χορηγό τους την Gazprom.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει επίσης αποσύρει τον ρωσικό χορηγό της, αλλά η Ρεάλ Μαδρίτης δεν έχει ακόμη ακολουθήσει το παράδειγμά της.

Οι Μαδριλένοι χορηγούνται από τη Fonbet, με μια μακροπρόθεσμη συμφωνία, ωστόσο δεν έχουν ακόμη απαλλαγεί από τον ρωσικό χορηγό, όπως έχουν κάνει πολλοί άλλοι σύλλογοι σε όλη την Ευρώπη, με την εταιρεία να εξακολουθεί να αναφέρεται ως συνεργάτης στον ιστότοπο του συλλόγου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Περισσότερα για το ΔΙΕΘΝΗ