
Το πρόγραμμα της Πέμπτης θα αρχίσει στις 20:00 το βράδυ ώρα Ελλάδας, με την αναμέτρηση του Στέφανου Τσιτσιπά με τον Hubert Hurkacz, για τα προημιτελικά του ταμπλό των ανδρών.
Θα είναι η 7η συνάντηση των δυο παικτών στο tour, με τον Στέφανο να προηγείται στο head-2-head με 5-1 νίκες. Η πιο πρόσφατη συνάντησή τους ήταν πριν λίγες εβδομάδες στο Ρότερνταμ, όπου ο Έλληνας πρωταθλητής πήρε τη νίκη δύσκολα με 6-4, 4-6, 7-5. Γενικά ο Hurkacz είναι ένας παίκτης που μπορεί να έχει μόνο μια νίκη ενάντια στον Στέφανο, αλλά τον δυσκολεύει αρκετά στις αναμετρήσεις τους, αφού μόνο μια από αυτές έχει ολοκληρωθεί στα δυο σετ.
Θα ακολουθήσει ο πρώτος ημιτελικός των γυναικών, μεταξύ της Ashleigh Barty και της Elina Svitolina, που αμφότερες παίζουν φανταστικό τένις και βρίσκονται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση.
Στις 02:00 θα επιστρέψει η δράση στο Grandstand, με τον τελευταίο προημιτελικό του ανδρικού ταμπλό, όπου ο Andrey Rublev θα αντιμετωπίσει τον Sebastian Korda.
Μετά τις 03:30 τα ξημερώματα θα μπει στη μάχη των ημιτελικών η Μαρία Σάκκαρη, η οποία θα αντιμετωπίσει την Bianca Andreescu για πρώτη φορά στην καριέρα της.
Πρόκειται για έναν ιστορικό αγώνα για το ελληνικό τένις, από τους σημαντικότερους μέχρι στιγμής στην καριέρα της Μαρίας, καθώς θα διεκδικήσει την πρόκρισή της στον σημαντικότερο τελικό που έχει παίξει ποτέ.
Το πρόγραμμα της Πέμπτης (01/04):
Grandstand:
20:00 Hubert Hurkacz [26] v. Stefanos Tsitsipas [2] COSMOTE SPORT 6HD
22:00 Ashleigh Barty [1] v. Elina Svitolina [5] COSMOTE SPORT 6HD
02:00 Sebastian Korda v. Andrey Rublev [4] COSMOTE SPORT 6HD
03:30 Bianca Andreescu [8] v. Maria Sakkari [23] COSMOTE SPORT 6HD

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
-
NBA
/ 7 ώρες πρινOι Μπακς επικράτησαν με 124-115 των Χόρνετς
O Γιάννης Αντετοκούνμπο έκανε double-double με 34 πόντους και 18 ριμπάουντ
-
ΔΙΕΘΝΗ ΜΠΑΣΚΕΤ
/ 18 ώρες πρινΣε ματς «γκραν γκρινιόλ», ο Προμηθέας νίκησε 105-103 στο Αμβούργο
Προκρίθηκε και μαθηματικά στους «16» της διοργάνωσης του Eurocup
-
EUROLEAGUE
/ 19 ώρες πρινΟ Ολυμπιακός συνέτριψε 93-73 τη Φενέρμπαχτσε
Ο Ολυμπιακός έφτασε ακόμη και στο +30 (16-46)
-
BCL
/ 20 ώρες πρινΗ ΑΕΚ, πάτησε την Γαλατά 81-71 και… ονειρεύεται πρόκριση!
Κορυφαίος για την «Ένωση ήταν ο Ακίλ Μίτσελ με 19 πόντους και 13 ριμπάουντ