Συνδεθείτε μαζί μας

ΕΛΛΑΔΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

500 φίλοι του Ολυμπιακού εισέβαλαν στην Ακρόπολη

Το Υπουργείο πολιτισμού καταγγέλλει την εισβολή στον αρχαιολογικό χώρο της Ακρόπολης

Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε το Υπουργείο πολιτισμού, σήμερα το απόγευμα περίπου 500 φίλαθλοι του Ολυμπιακού εισέβαλαν στον αρχαιολογικό χώρο της Ακρόπολης, προπηλακίζοντας τους φύλακες του χώρου.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, οι φίλοι των «ερυθρόλευκων» ανέβηκαν στον Ιερό Βράχο και κράτησαν για μερικά λεπτά πανό της ομάδας.

Αναλυτικά όπως αναφέρει η ανακοίνωση του Υπουργείου πολιτισμού:

«Σήμερα το απόγευμα, οπαδοί του Ολυμπιακού εισέβαλαν ξαφνικά στον αρχαιολογικό χώρο της Ακρόπολης, αφού προπηλάκισαν τους αρχαιοφύλακες. Από την Αστυνομία εκτιμάται ότι ο αριθμός των οπαδών ήταν περίπου 500 άτομα.

Το φυλακτικό προσωπικό της Ακρόπολης αντέδρασε με ψυχραιμία. Κάλεσε την Αστυνομία και προσπάθησε να τους κρατήσει εκτός του χώρου, αλλά ο αριθμός των οπαδών ήταν συντριπτικά μεγαλύτερος. Οι οπαδοί του Ολυμπιακού ανέβηκαν στον Βράχο, και αφού κράτησαν για λίγα λεπτά πανό της ομάδας τους, αποχώρησαν. Όπως φώναζαν, απαίτησαν να κάνουν ό,τι είχαν κάνει και οπαδοί του Παναθηναϊκού, σε αντίστοιχο περιστατικό στις 25 Ιουνίου 2016. Το συμβάν διήρκεσε περίπου 15 λεπτά.

Υπογραμμίζεται ότι δεν σημειώθηκε κανένας τραυματισμός και καμία φθορά σε μνημείο».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Περισσότερα για το ΕΛΛΑΔΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ