Συνδεθείτε μαζί μας

ΚΡΗΤΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αποχαιρέτησε ο Γιώργος Τουτζάρης τον Γιούχτα

Με ανάρτησή του στα social media, o Γιώργος Τουτζάρης ενημέρωσε ότι αποχωρεί από το ρόλο του γενικού διευθυντή του Γιούχτα, μετά τον υποβιβασμό στη Γ΄ Εθνική.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

«Pae Giouchtas λοιπόν……ένας ακόμη κρίκος στην επαγγελματική μου πορεία, που προστέθηκε κ άφησε όμορφες ποδοσφαιρικές μα πιο πολύ ανθρώπινες στιγμές.

Το λιγότερο που θα μπορούσα να εκφράσω είναι ένα τεράστιο ευχαριστώ, κ απεριόριστο σεβασμό σε όλους όσους υπήρξαν η καθημερινότητα του συλλόγου κ βοήθησαν να τελειώσει η ποδοσφαιρική χρόνια μέσα σε ένα κλίμα συγκίνησης κ παράλληλα στεναχώριας, για το αποτέλεσμα κ μόνο, γιατί όλα τα υπόλοιπα μόνο ευχάριστες αναμνήσεις γεννούν.

Αισθάνομαι υπερήφανος για το γκρουπ των προπονητών, παικτών, φυσιοθεραπευτών, φροντιστών κ όλων των ανθρώπων που συνέβαλλαν αυτή τη χρονιά, είμαι υπερήφανος κ δίπλα χαρούμενος για τους νέους φίλους που έκανα στη δεύτερη πατρίδα μου το Ηράκλειο κ την Κρήτη.

Ευχαριστώ θερμά τη διοίκηση της ομάδας για την τιμή που μου έκαναν να είμαι μέλος της ΠΑΕ Γιούχτας κ είμαι πολύ αισιόδοξος ότι η ομάδα θα ξαναβρεί το δρόμο της στις επαγγελματικές κατηγορίες σύντομα γιατί το αξίζουν κ οι άνθρωποι που είναι κοντά στην ομάδα κ οι υποδομές που έχουν δημιουργήσει.

Εις το επανιδείν κύριοι κ κυρίες

Next stop????

Όπου με κάνει χαρούμενο κ δημιουργικό

Dare to dream and never give up».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Περισσότερα για το ΚΡΗΤΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ