Συνδεθείτε μαζί μας

KYΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Αποκλεισμός στα πέναλτι με πολλά παράπονα για τον ΠΟΑ!

Έντονα τα παράπονα προς βοηθό και διαιτητή στη διαδικασία των πέναλτι από την ομάδα του Ατσαλένιου.

Την ήττα στη διαδικασία των πέναλτι, υπέστη ο ΠΟΑ από την Ηλιούπολη, με τους Ατσαλενιώτες να διαμαρτύρονται έντονα για την απόφαση του διαιτητή, να δώσει επανάληψη σε εκτέλεση πέναλτι του Κράσι την οποία αρχικά απέκρουσε ο Γιαγκιόζης, με τον ποδοσφαιριστή της ομάδας της Αθήνας να ευστοχεί στη 2η προσπάθειά του και να χαρίζει τη πρόκριση στην ομάδα του. 3-3 η κανονική διάρκεια του αγώνα και η παράταση.

Ο ΠΟΑ ήταν αρκετά αποτελεσματικός στο πρώτο ημίχρονο πετυχαίνοντας τρία γκολ με τους Ολιβέιρα, Αννιτσάκη και Καϊμακαμούδη να βρίσκουν δίχτυα στο 15΄, στο 34΄ και στο 42΄ αντίστοιχα. Η Ηλιούπολη το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει – προσωρινά – σε 2-1 με τον Ταβάρες στο 36΄.

Στην επανάληψη η Ηλιούπολη μπήκε αποφασισμένη, μειώνοντας 3-2 στο 49’  με τον Ντινιωτάκη, ενώ στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων ισοφάρισε σε 3-3 με αυτογκόλ του Αννιτσάκη.

Στην Παράταση του αγώνα δεν άλλαξε κάτι με τις δύο ομάδες να σπαταλούν τις καλές ευκαιρίες που τους παρουσιάστηκαν μπροστά από τις δύο εστίας με αποτέλεσμα η αναμέτρηση να οδηγηθεί στη ψυχοφθόρα διαδικασία των πέναλτι.

Στη διαδικασία των πέναλτι, δεν βρήκαν δίχτυα για τον ΠΟΑ οι Κερμενίδης, Ολιβέιρα, Αννιτσάκης, ενώ σκόραραν οι Μεϊρέλες, Χατζηανδρέου και Πατινιώτης. Για την Ηλιούπολη, βρήκαν δίχτυα οι Σάμιος, Γάγγος, Κρητικός, ενώ τα πέναλτι των Παπαιαννόπουλου, του Ζέλο και του Κράσι τα απέκρουσε ο Γιαγκιόζης, όμως στην εκτέλεση του Κράσι, δόθηκε επανάληψη και στην 2η προσπάθειά του ήταν εύστοχος διαμορφώνοντας το τελικό 3-4.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΠΟΑ: Γιαγκιόζης, Σαμουηλίδης(81′ Χατζηανδρέου), Σαβουϊδάκης(91′ Λέλεκας), Τσιρούδης(81′ Γιαλυτάκης), Σένκα(73′ Νίκολι), Καϊμακαμούδης(93′ Βοργιάς), Κερμενίδης, Ολιβέιρα, Μειρέλες, Πατινιώτης, Αννιτσάκης

Στον πάγκο έμειναν οι: Νηστικάκης, Αμπατζής, Λίλος, Μπέγκα

Ηλιούπολη: Λέτσο, Πολίτης(46′ Γεωργιάδης), Μπουσάι, Κρητικός, Ρέτζο(81′ Τσάκαλος), Μαλάι(81′ Τόσκα), Γάγγος, Ταβάρες(71′ Κράσι), Γεμιστός, Ζέλο, Ντινιωτάκης(111′ Λάμπι)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Περισσότερα για το KYΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ