Συνδεθείτε μαζί μας

ΚΡΗΤΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μπάρμπεκιου από Παπαδομιχελάκη στον Πόρο και ευχές για τον δεύτερο γιο!

Το ποδοσφαιρικό τμήμα των “μπλε” δείπνησε ως οικογένεια μετά την προπόνηση

Σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα των “μπλε” δείπνησε ως οικογένεια μετά την προπόνηση την Τετάρτη το βράδυ (22/09) στο “Lido Soccer” για ευχάριστο σκοπό. Μπάρμπεκιου από Μπάμπαρο (Παπαδομιχελάκη) στον Πόρο και ευχές για τον δεύτερο γιο! Ο έμπειρος δυναμικός κεντρικός αμυντικός των “μπλε” θέλησε να μοιραστεί με τα μέλη του Πόρου τη φανέλα του οποίου φοράει από πέρυσι τη χαρά του και της συζύγου του Μαρίας Σαμόλη για τον ερχομό του δεύτερου “μπόμπιρα” λίγα 24ωρα πριν, την περασμένη Παρασκευή (17/09).
Διοίκηση (παρουσία του προέδρου Γιάννη Ασσαργιωτάκη, του διοικητικού γενικού αρχηγού Νίκου Γεωργιλαδάκη και του εφόρου και υπευθύνου δημοσίων σχέσεων και μάρκετινγκ Αλέξανδρου Φουκαράκη), τεχνική ηγεσία και συμπαίκτες ευχήθηκαν στον Μπάμπαρο να είναι γερός και καλότυχος μικρός, καλή ανατροφή και μαζί με τη Μαρία να τον δουν όπως επιθυμούν.
Το ψήσιμο ανέλαβε ο… κολλητός εδώ και χρόνια του Παπαδομιχελάκη και φροντιστής της ομάδας Σωτήρης Δημητρόπουλος ο οποίος πήρε για μία ακόμη φορά… άριστα στον συγκεκριμένο ρόλο. Μπάμπαρε – Μαρία πάντα χαρές στη ζωή σας απ’ όλη την οικογένεια του Πόρου!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Περισσότερα για το ΚΡΗΤΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ