Συνδεθείτε μαζί μας

ΟΦΗ

Ήττα από τον Άρη για την Κ15 του ΟΦΗ!

Την εντός έδρας ήττα με 2-4 από τον Άρη γνώρισε η Κ15 του ΟΦΗ.

Δεν τα κατάφερε η Κ15 του ΟΦΗ απέναντι στην αντίστοιχη του Άρη γνωρίζοντας την ήττα με 4-2 σε αναμέτρηση που διεξήχθη στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν εκείνοι που άνοιξαν το σκορ μόλις στο 1ο λεπτό της αναμέτρησης με τον Καραμανλή, ενώ ένα λεπτό αργότερα ο Σιταράς διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα της Θεσσαλονίκης. Το 0-3 για τον Άρη δεν άργησε να έρθει με τον Σίμα – Μαυρίδη βρίσκει και εκείνος δίχτυα για την ομάδα του.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΟΦΗ μείωσε σε 1-3 με κεφαλιά του Πατραμάνη στο 52΄, ενώ στο 65΄ είχε σπουδαία ευκαιρία να πετύχει κι άλλο γκολ. Ήταν στο 70λ  όταν ο Μπεϊνάς κέδρισε πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε ο Ντάγια κάνοντας το 2-3 για τους γηπεδούχους. Στη συνέχεια της αναμέτρησης ο ΟΦΗ προσπάθησε να πετύχει το γκολ που θα έφερνε το ματς στα ίσα, αλλά ο Άρης ήταν εκείνος που κατάφερε να σκοράρει με τον Καραμανλή να γράφει το τελικό 4-2 για τους Θεσσαλονικείς.

Κ15 ΟΦΗ: Μανιός, Ντρέκα (Λαγουδάκης 45΄), Μπεϊνάς, Νινηράκης, Κωνσταντακόπουλος, Χαραλάμπης (Ακουμιανάκης 55΄), Πατραμάνης (Δεσποτόπουλος 60΄), Ντάγια, Καστελλιανάκης (Μιχαλάκης 70΄), Χνάρης (Καινουργιάκης 70΄), Τσελεγγίδης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Περισσότερα για το ΟΦΗ