Συνδεθείτε μαζί μας

ΕΛΛΑΔΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Βόλος: Σκότωσε με 42 μαχαιριές την 75χρονη νονά του

Ο 40χρονος φερόμενος ως δράστης, κατάφερε 42 μαχαιριές στο σώμα της άτυχης 75χρονης, για οικονομικούς, όπως όλα δείχνουν, λόγους.

Σύμφωνα με το πόρισμα της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας, πρόκειται για άγριο έγκλημα, αφού ο δράστης κατάφερε 42 μαχαιριές στην άτυχη γυναίκα και κατόπιν την τύλιξε σε κλινοσκεπάσματα και την μετέφερε στο υπόγειο της πολυκατοικίας στην Ν. Ιωνία Βόλου.

Ο 39χρονος βαφτισιμιός της 75χρονης, που θεωρήθηκε ύποπτος για την δολοφονία, τηλεφώνησε σύμφωνα με πληροφορίες στην Αστυνομία και παραδέχθηκε την πράξη του, διαφεύγει όμως της σύλληψης. Οι αρχές συνεργάζονται με την σύζυγό του, αλλά δεν έχουν καταφέρει να τον εντοπίσουν.

 

Στο σπίτι της 75χρονης βρέθηκε χρηματικό ποσό της τάξης 13.000 ευρώ και εικάζεται πως ο δράστης, ο οποίος ζητούσε συχνά χρηματικά ποσά από το θύμα, δεν κατάφερε να το εντοπίσει.

«Εγώ σκότωσα τη νονά μου και την έχω κρύψει σε μια από τις αποθήκες που υπάρχουν στο υπόγειο της πολυκατοικίας της. Θα αυτοκτονήσω να το ξέρετε…» ήταν τα όσα είπε στο τηλεφώνημα πριν χαθούν τα ίχνη του.

Ο 40χρονος φέρεται να είχε απασχολήσει και στο παρελθόν τις αρχές για διάφορες υποθέσεις, ενώ η σχέση του με το θύμα ήταν οικονομική καθώς η άτυχη ηλικιωμένη τον συνέδραμε οικονομικά.

 

Πιθανολογείται πως ο δράστης ζητούσε περισσότερα χρήματα από την γυναίκα και εκείνη αρνούνταν να του τα δώσει.

 

Την ημέρα που εξαφανίστηκε εικάζεται πως ο δράστης της τηλεφώνησε για να τον συναντήσει στο διαμέρισμα της, όπου εκεί να την τραυμάτισε και στην συνέχεια να την μετέφερε σε αποθήκη του υπογείου που τις κατάφερε περισσότερες από 20 μαχαιριές στο λαιμό και στο σώμα πλημμυρίζοντας στο αίμα τον χώρο.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Περισσότερα για το ΕΛΛΑΔΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ