Συνδεθείτε μαζί μας

ΔΙΕΘΝΗ

Διαφωνία Μίλαν-Κεσιέ για την ανανέωση

Η Μίλαν δεν δέχεται τα 9 εκατομμύρια ετησίως που ζητά ο 24χρονος Ιβοριανός, το συμβόλαιο του οποίου λήγει το καλοκαίρι.

Η Μίλαν βρίσκεται εδώ και μήνες σε διαπραγματεύσεις με τον Φρανκ Κεσιέ προκειμένου να βρεθεί η χρυσή τομή που θα ξεκλειδώσει τη συμφωνία για την ανανέωση της συνεργασίας τους, όμως προς το παρόν το κλίμα παραμένει νεφελώδες.

Κι αυτό γιατί έχουν προκύψει σημαντικές οικονομικές διαφορές ανάμεσα στις δυο πλευρές που εμποδίζουν την ολοκλήρωση του deal και φέρνουν τον Ιβοριανό μια ανάσα μακριά από την έξοδο.

Σύμφωνα με το Skysports, ο 24χρονος άσος ζητά 9 εκατομμύρια ευρώ ετησίως προκειμένου να βάλει την υπογραφή του στο νέο συμβόλαιο, ποσό όμως που κρίνεται υπερβολικό από τους Ροσονέρι.

Αντίθετα οι ιθύνοντες της ομάδας φέρονται να του έχουν καταθέσει πρόταση για 6,5 εκατομμύρια ανά έτος, ενημερώνοντας παράλληλα το περιβάλλον του Κεσιέ πως δεν πρόκειται να λάβει καμία βελτιωμένη προσφορά μέχρι τη λήξη της σύμβασης το καλοκαίρι του 2021.

Για την ώρα πάντως καμία από τις δυο πλευρές δεν εμφανίζεται πρόθυμη να νερώσει το κρασί της, κι όσο το οικονομικό χάσμα δεν γεφυρώνεται, Λίβερπουλ και Παρί… τρίβουν τα χέρια τους παρακολουθώντας στενά τις εξελίξεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Περισσότερα για το ΔΙΕΘΝΗ