Συνδεθείτε μαζί μας

ΔΙΕΘΝΗ

Νάπολι-Φιορεντίνα: Επτά γκολ, τρεις κόκκινες και δύο δοκάρια σε 120 λεπτά!

Σε 120 λεπτά…τρέλας, βγήκε νικήτρια με 2-5 η Φιορεντίνα.

Ίσως το πλέον θεματικό παιχνίδι που θα έχει γίνει στο φετινό κύπελλο Ιταλίας εκτυλίχθηκε στη Νάπολι, όπου η τοπική ομάδα υποδέχθηκε τη Φιορεντίνα.

Ο Βλάχοβιτς άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους στο 41′ με ωραίο γύρισμα και πλασέ στην εστία του Οσπίνα, όμως τρία λεπτά αργότερα με φαλτσαριστό σουτ, ο Μέρτενς έφερε την ισορροπία στο σκορ.

Στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου μέρους, ο τερματοφύλακας της Φιορεντίνα, Μπαρτολομέι Ντραγκόφκσι, ανέτρεψε τον Ελίφ Ελμάς λίγο πριν ο Βορειομακεδόνας σκοράρει προ κενής εστίας, και αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα.

Στο 57, με όμορφο σουτ από… ριμπάουντ εκτέλεσης φάουλ στο τείχος, ο Κριστιάνο Μπιράγκι έκανε το 1-2 για τους «βιόλα» που είδαν την αριθμητική ισορροπία να επανέρχεται στο 84′ με την απευθείας κόκκινη στον Λοζάνο για σκληρό μαρκάρισμα.

Η Νάπολι μάλιστα, έμεινε με 9 παίκτες στο 90+3′, με τον Φαμπιάν Ρουίζ να παίρνει δεύτερη κίτρινη, όμως δύο λεπτά αργότερα, ο Πετάνια με κοντινό πλασέ έστειλε το παιχνίδι στην παράταση.

Εκεί, οι Ναπολιτάνοι κατέρρευσαν, ο Βενούτι στο 105+1′ έδωσε το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους, πριν το… κλειδώσει ο Πιάτεκ στο 108′.

Το τελικό 2-5 έκανε ο Μαλέ στο 119ο λεπτό, με κοντινό τελείωμα, νικώντας τον Μέρετ, που πήρε τη θέση του Οσπίνα στο ημίχρονο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Περισσότερα για το ΔΙΕΘΝΗ