Συνδεθείτε μαζί μας

GRAND SLAM

Το πρόγραμμα της Τετάρτης στο Australian Open

Η Μιχαέλα Λάκη θα διεκδικήσει την είσοδό της στα προημιτελικά

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς και ο Jannik Sinner θα αναμετρηθούν στη Rod Laver Arena, γύρω στις 06:00 το πρωί ώρα Ελλάδας, για μια θέση στην ημιτελική φάση του Australian Open.

O Στέφανος θα βρεθεί σε έναν major προημιτελικό για 5η φορά στην καριέρα του, 3η στην Αυστραλία και αξίζει να σημειωθεί πως έχει κερδίσει και τους 4 προηγούμενους. Για τον Sinner αυτός θα είναι ο 2ος major προημιτελικός μετά το Roland Garros του 2020 και θα προσπαθήσει να μπει για 1η φορά στα ημιτελικά ενός Grand Slam.

Για 4η φορά θα αναμετρηθούν στο tour οι δυο παίκτες, με τον Στέφανο να προηγείται στο head-to-head με 2-1 νίκες. Στην τελευταία τους συνάντηση, στη Βαρκελώνη το 2021, είχε κερδίσει τον Ιταλό με 6-3, 6-3. Για 1η φορά πάντως θα αναμετρηθούν εκτός χώματος.

Στις άλλες αναμετρήσεις της ημέρας, η Danielle Collins θα παίξει με την Alize Cornet στις 02:00 ώρα Ελλάδας, ενώ θα ακολουθήσει η αναμέτρηση της Iga Swiatek με την Kaia Kanepi.

Στις 10:30 το πρωί, ο Daniil Medvedev θα προσπαθήσει να κάνει ακόμα ένα βήμα προς τον 2ο συνεχόμενο Grand Slam τίτλο του, αλλά και το Νο.1 της παγκόσμιας κατάταξης, αντιμετωπίζοντας τον φορμαρισμένο και πολύ δυνατό Felix Auger-Aliassime.

Ελληνικό ενδιαφέρον θα υπάρξει αύριο και στο Court 6 του Melbourne Park, όπου θα ανοίξει το πρόγραμμα η Μιχαέλα Λάκη. Η 16χρονη Ελληνίδα τενίστρια θα διεκδικήσει την είσοδό της στα προημιτελικά του μονού κοριτσιών, αντιμετωπίζοντας την Τσέχα Dominika Salkova.

Οι αγώνες του Australian Open μεταδίδονται από τις συχνότητες του Eurosport και από το Eurosport Player.

Το πρόγραμμα της Τετάρτης (26/01):

Rod Laver Arena:
02:00 Danielle Collins [27] v. Alize Cornet
04:00 Iga Swiatek [7] v. Kaia Kanepi
06:00 Jannik Sinner [11] v. Stefanos Tsitsipas [4]
10:30 Felix Auger-Aliassime [9] v. Daniil Medvedev [2]

Court 6:
02:00 Dominika Salkova v. Michaela Laki [6]

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Περισσότερα για το GRAND SLAM