Συνδεθείτε μαζί μας

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στοίχημα: Τι ψάρια θα φάτε σήμερα

Κυριακή των Βαΐων με ποδόσφαιρο,μπάσκετ και Τσιτσιπά

Κυριακή των Βαΐων σήμερα και καλό θα είναι το ψάρι που θα φάμε να μας βοηθήσει να δούμε πιο καθαρά τις όποιες μας στοιχηματικές επιλογές. Ρίχνοντας μια ματιά στα χτεσινά αποτελέσματα στα παιχνίδια που είχαμε προτείνει έχω να κάνω κάποιες παρατηρήσεις. Αρχικά επιβεβαιώθηκε ο κανόνας ότι τίποτα δεν είναι σίγουρο με τη νέα γκέλα της Ρεάλ. Ομάδα που είχε μεγάλο κίνητρο, όπως η Πάρμα δέχτηκε 4 γκολ στην έδρα της. Και στο μπάσκετ δεν χρησιμοποιήθηκαν λόγω τραυματισμού οι δύο σταρ των 76ers άρα η νίκη θα ήταν και μεγάλη και εύκολη για τον Γιάννη και τη παρέα του. Σας τα γράφω όλα αυτά για να σας υπενθυμίσω κάποια απλά αλλά ουσιαστικά πράγματα.

Βασικά ότι τα φαβορί αποδεικνύουν το όνομα τους μέσα στον αγωνιστικό χώρο και όχι στα χαρτιά.Τα προγνωστικά ανεβαίνουν αρκετή ώρα πριν τους αγώνες άρα μπορεί να υπάρχουν κομβικές απουσίες της τελευταίας στιγμής που αλλάζουν τα δεδομένα. Προτιμάτε τα μονά και τα live για να βλέπετε, ειδικά τώρα που δεν υπάρχουν θεατές στο γήπεδο, τη κατάσταση της ομάδας που ποντάρετε.

Και κάτι τελευταίο πριν πάμε στα σημερινά μας ματς. Η Μπαρτσελόνα του Θεσσαλικού κάμπου ΔΕΝ κέρδισε στην έδρα της τους 2 βασικούς αντιπάλους που είχε για την παραμονή. Τις ομάδες που είχαν κίνητρο δηλαδή. Τα άλλα της αποτελέσματα δεν τα σχολιάζω, αφήνω σε εσάς τα συμπεράσματα του τι βλέπουμε στα ματς των play out.

Περιμένω με ανυπομονησία το ματς της χρονιάς για τα δικά μου μάτια. Βόλος – Λάρισα θα είναι το ματς ή Βόλος – Μπαρτσελόνα. Θα δείξει….

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΓΟΥΛΒΣ – ΜΠΕΡΝΛΙ 1 (2.25)

ΡΕΝΤΙΝΓΚ – ΣΟΥΟΝΣΙ Χ (3.60)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΑΕΚ 1 (1.75)

ΦΕΝΕΡ – ΚΑΣΙΜΠΑΣΑ 1 (1.60)

ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ – ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ 2 (1.60)

ΜΠΑΣΚΕΤ

ΑΤΛΑΝΤΑ – ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ 2 (-6.5)

ΝΕΤΣ- ΦΟΙΝΙΞ 2 (+2.5)

ΟΥΑΣΙΓΚΤΟΝ – ΚΛΙΒΕΛΑΝΤ 1 (-9.5)

ΤΕΝΝΙΣ

ΝΑΔΑΛ – ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ 3 ΣΕΤ (2.37)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Περισσότερα για το ΣΤΟΙΧΗΜΑ