Συνδεθείτε μαζί μας

ΔΙΕΘΝΗ ΜΠΑΣΚΕΤ

Κοιτά για Κάτας η Μακάμπι

Τον άλλοτε νταμπλούχο Ελλάδας εξετάζει για αντί-Σφαιρόπουλο η Μακάμπι.

Η ήττα της Μακάμπι στο πλαίσιο του Κυπέλλου από την Χαποέλ Τελ Αβίβ έφερε τόσο τον αποκλεισμό της «ομάδας του λαού» από την διοργάνωση και την εισβολή οπαδών, όσο και σωρεία εξελίξεων όσον αφορά το μέλλον του Γιάννη Σφαιρόπουλου στον τιμόνι.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του «Sport5» η διοίκηση της Μακάμπι συνεδρίασε εκτάκτως την Τρίτη (15/2) προκειμένου να αποφασίσει τι θα συμβεί με τον Έλληνα προπονητή. Τα νέα, ωστόσο, δεν είναι ενθαρρυντικά με τα δημοσιεύματα να απομακρύνουν μία και καλή τον Έλληνα τεχνικό από την ομάδα.

Προς το παρόν οι πληροφορίες μπορούν να βασιστούν μόνο σε εγχώρια Μέσα, αφού δεν υπάρχει κάποια επίσημη ενημέρωση από την Μακάμπι, αλλά όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στην «Sports5» και την «Walla», οι υπεύθυνοι του συλλόγου έχουν ήδη ενημερώσει αυτοπροσώπως τον Σφαιρόπουλο για την λύση της συνεργασίας τους, ενώ αναζητούν τον αντικαταστάτη του.

Τα πρώτα στοιχεία επισημαίνουν πως η Μακάμπι προσέγγισε τον Όντεντ Κάτας, πρώην προπονητή του Παναθηναϊκού, ώστε να λάβει τα ηνία για το υπόλοιπο της σεζόν. Βέβαια το χρονικό διάστημα του συμβολαίου που του προσφέρουν δεν φαίνεται να ευχαρίστησε τον Κάτας, ο οποίος δεν δίστασε να απαντήσει αρνητικά σε αυτήν την πρόταση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Περισσότερα για το ΔΙΕΘΝΗ ΜΠΑΣΚΕΤ