Συνδεθείτε μαζί μας

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ

Tα τελευταία αγωνιστικά νέα των ομάδων εν όψει του Final Four

Αύριο οι ημιτελικοί στα «Δύο Αοράκια»

Το Ηράκλειο κινείται σε ρυθμούς Final Four Κυπέλλου Ανδρών, εν όψει των αυριανών ημιτελικών στα «Δύο Αοράκια», Παναθηναϊκός-Προμηθέας (17:00) και Ολυμπιακός-ΑΕΚ (20:00). ΑΕΚ, Ολυμπιακός και Προμηθέας βρίσκονται από την Τετάρτη στην Κρήτη, ενώ ο Παναθηναϊκός καταφθάνει την Πέμπτη.

Για τον πρώτο ημιτελικό της Παρασκευής, τα προβλήματα δεν λείπουν εκατέρωθεν. Ο Ιωάννης Παπαπέτρου είναι εκτός μάχης για τον Παναθηναϊκό, αφού δεν έχει αναρρώσει μετά την επέμβαση που έκανε στο ιγμόρειο και έτσι ο Δημήτρης Πρίφτης θα στερηθεί τον αρχηγό της ομάδας του. Περισσότερους πονοκεφάλους έχει ο Ηλίας Ζούρος για τον Προμηθέα, καθώς είχαν προκύψει τέσσερα κρούσματα στην ομάδα. Τα δύο εξ αυτών ανέρρωσαν και θα είναι διαθέσιμοι, ο ένας είναι στο… όριο να ταξιδέψει μόνος του αν βγάλει αρνητικό τεστ, ενώ εκείνος που διαγνώστηκε με Covid-19 τη Δευτέρα είναι σίγουρα εκτός μάχης. Έτσι μιλάμε για τουλάχιστον μία απουσία, ενδεχομένως και δύο, βασικών παικτών του ροτέισον των Πατρινών.

Όσο για τον δεύτερο ημιτελικό, ο Ολυμπιακός ταξίδεψε πλήρης στην Κρήτη. αφού και ο Τόμας Γουόκαπ ξεπέρασε τον τραυματισμό που υπέστη και του στέρησε τη συμμετοχή στο ματς με την Αναντολού Εφές. Αντίθετα, η ΑΕΚ συνεχίζει να ταλανίζεται από προβλήματα. Οριστικά εκτός μάχης είναι ο Μπράιαν Ανγκόλα, ενώ νοκ άουτ είναι επίσης ο Νίκος Παππάς. Ο Κιθ Λάνγκφορντ αναμένεται να κάνει ντεμπούτο έχοντας ελάχιστες προπονήσεις στα πόδια του, ενώ το κρούσμα που είχε εντοπιστεί την Παρασκευή περιμένει να δει αν βγάλει αρνητικό τεστ για να ταξιδέψει για το Ηράκλειο.

Το πρόγραμμα της ημέρας περιλαμβάνει τη συνέντευξη Τύπου προπονητών και αρχηγών στις 14:30, καθώς και προπονήσεις για όλες τις ομάδες στο γήπεδο του Ηρακλείου, ενώ στις 21:30 θα γίνει και η κλήρωση των διαιτητών των ημιτελικών. Οι οκτώ που έχουν επιλεγεί είναι οι: Αναστάσιος Κάρδαρης, Ηλίας Κορομηλάς, Πέτρου Παπαπέτρου, Βασίλης Πιτσίλκας, Γεώργιος Πουρσανίδης, Βασιλική Τσαρούχα, Εμμανουήλ Τσολάκος, Ιωάννης Φούφης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Περισσότερα για το ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ