Συνδεθείτε μαζί μας

AUTO – MOTO

Ανακοίνωση της F1 για τις εξελίξεις στην Ουκρανία

Θέση για τις εξελίξεις στον Ουκρανορωσικό πόλεμο πήρε η Formula 1.

Η Formula 1 δεν θα μπορούσε να μείνει αμέτοχη στις καταιγιστικές εξελίξεις με την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία και την αναπόφευκτη φημολογία που αυτή έχει φέρει σχετικά με το αγωνιστικό καλεντάρι του 2022.

Θυμίζουμε πως το Ρωσικό Grand Prix του Σότσι είναι προγραμματισμένο για τις 23-25 Σεπτεμβρίου και αποτελεί τον δέκατο-έβδομο από τους είκοσι-τρεις γύρους αυτής της μαραθώνιας αγωνιστικής σεζόν.

Υπάρχουν ήδη σενάρια αντικατάστασης του εν λόγω αγώνα από το Τουρκικό Grand Prix, η Liberty Media εξέδωσε ανακοίνωση γύρω από το θέμα.

«H Formula 1 παρακολουθεί όπως πολλοί άλλοι τις πολύ ρευστές εξελίξεις και αυτή τη χρονική στιγμή δεν έχει κάποιο επιπλέον σχόλιο για τον αγώνα που είναι προγραμματισμένος να γίνει τον Σεπτέμβριο. Θα συνεχίσουμε να παρακολουθούμε στενά την κατάσταση».

Κοινώς, η Formula 1 είπε κάτι (ως όφειλε) χωρίς να λέει τίποτα (όπως ήταν αναμενόμενο). Άρα, θα συνεχίσουμε να παρακολουθούμε με αγωνία τις εξελίξεις, οι οποίες και θα καθορίσουν και τις τελικές επιπτώσεις στο αγωνιστικό πρόγραμμα του 2022.

Αντίστοιχο πρόβλημα υπάρχει και με τον τελικό του Champions League, που είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί τον προσεχή Μάιο στην Αγία Πετρούπολη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Περισσότερα για το AUTO – MOTO