Συνδεθείτε μαζί μας

SUPERLEAGUE 1

Τουράμ: «Ο Τσιγκρίνσκι περνάει άσχημες στιγμές»

Συμπαράσταση στον Ουκρανό συμπαίκτη του από τον σκόρερ του Ιωνικού.

Τουράμ στάθηκε στον Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι αναφέροντας πως όλοι, η οικογένεια και οι φίλοι του περνάνε δύσκολα στην Ουκρανία, αλλά πρέπει να μείνει δυνατός.

Αναλυτικά ο παίκτης που διαμόρφωσε το τελικό 1-1 στο ματς της Τούμπας ανέφερε τα εξής:

Για το τελικό αποτέλεσμα στην Τούμπα και το 1-1 με τον ΠΑΟΚ: «Είναι ένα πολύ σημαντικό αποτέλεσμα που πήραμε απέναντι στον ΠΑΟΚ, ο οποίος είναι σε μια πάρα πολύ καλή κατάσταση βρισκόμενος και στην δεύτερη θέση του πρωταθλήματος. Ξέραμε ότι θα παίξει καλά, το ίδιο όμως παίξαμε και εμείς. Είναι ένας βαθμός ο οποίος μας βοηθάει πάρα πολύ όσον αφορά την ψυχολογία μας».

Για το επιθετικό πλάνο που έπαιξαν απέναντι σε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο: «Πράγματι αυτό ήταν το σχέδιό μας να παίξουμε επιθετικά. Απέναντι σε μία ομάδα η οποία και αυτή παίζει επιθετικά. Μπορεί σε κάποια σημεία του αγώνα να παίξαμε αμυντικά, αλλά γενικότερα θέλαμε να παίξουμε ποδόσφαιρο και όχι να είμαστε συνεχώς πίσω από την μπάλα, για να πάρουμε αυτό το αποτέλεσμα».

Για την δική του εμφάνιση αλλά και για το γκολ που πέτυχε: «Σιγά σιγά μπαίνω σε έναν πολύ καλό ρυθμό, καθώς έρχομαι από έναν τραυματισμό. Ήθελα να σκοράρω, το κατάφερα και είναι πάρα πολύ καλό γιατί βοηθάω και την ομάδα μου με αυτό τον τρόπο».

Για το ποια είναι η δική του γνώμη για τον Τσιγκρίνσκι και για το γεγονός ότι όλη η ομάδα πανηγύρισε το γκολ με τον Ουκρανό: «Η αλήθεια είναι ότι ο συμπαίκτης μου περνάει πολύ άσχημες στιγμές, γνωρίζουμε όλοι ότι η Ουκρανία βρίσκεται σε πόλεμο, όλοι, η οικογένειά του, οι φίλοι του περνάνε δύσκολα. Γι’ αυτό θέλω να του πω να μείνει δυνατός».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Περισσότερα για το SUPERLEAGUE 1