Συνδεθείτε μαζί μας

NBA

Άπιαστος Μοράντ με 52 πόντους κόντρα στους Σπερς

Εύκολο έργο για τους Μαϊάμι Χιτ κόντρα στους Σικάγο Μπουλς

Ανεπανάληπτος Τζα Μοράντ στην αναμέτρηση με τους Σπερς, δείχνει να μην καταλαβαίνει από ρεκόρ και με 52 πόντους πραγματοποίησε μία ιστορική εμφάνιση. Ύψωσε ανάστημα ο ΝτιΆαρον Φοξ, σταμάτησε στους 29 πόντους, δίνοντας την νίκη στους Κινγκς εναντίον των Θάντερ. Κατευθυνόμενοι στην Ανατολή, το Μαϊάμι υπέταξε άνετα τους Μπουλς, με τον Τάιλερ Χίρο να συνεχίζει τον «χαβά» του.

Μέμφις Γκρίζλις – Σαν Αντόνιο Σπερς: 118-105

Σε «βεντέτα» εξελίχθηκε ο αγώνας για τον Τζα Μοράντ με αντιπάλους τους Σπερς, καθώς η μία συγκλονιστική εμφάνιση ακολουθεί την άλλη και οι 52 πόντοι που σημείωσε (ρεκόρ καριέρας), έμοιαζαν λες και ο σούπερ-σταρ των Γκρίζλις είχε προσωπικά ζητήματα να επιλύσει. Το τελικό 118-105 δεν αφήνει περιθώρια αμφισβήτησης για την ανωτερότητα των γηπεδούχων.

Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ – Σακραμέντο Κινγκς: 110-131

Σε μονομαχία ανάμεσα σε δύο All Star περιφερειακούς μετατράπηκε η αναμέτρηση των Θάντερ με τους Κινγκς τα ξημερώματα. Οι 37 πόντοι του Σάι Γκίλτζους Αλεξάντερ ήταν ακόμη ένα λιθαράκι στην σπουδαία εφετινή του σεζόν, μολονότι τόσο η πληθωρικότητα των Κινγκς όσο και η καταπληκτική παρουσία του ΝτιΆαρον Φοξ των 29 πόντων και 10 ασίστ έβαλαν τέλος στις όποιες βλέψεις του Καναδού κόμπο γκαρντ.

Μαϊάμι Χιτ – Σικάγο Μπουλς: 122-99

Εύκολο έργο για τους Μαϊάμι Χιτ κόντρα στους Σικάγο Μπουλς με τον φωτεινό πίνακα να αναγράφει 122-99 για το σύνολο του Έρικ Σπόελστρα. Το βιολί του συνεχίζει ο Τάιλερ Χίρο, ο οποίος έχει βρει φέτος τα πατήματα του και με 20 πόντους ηγήθηκε της ομάδας του. Στην αντίπερα όχθη, οι ΝτεΜάρ ΝτεΡόζαν και Ζακ ΛαΒίν με 22 και 18 πόντους αντίστοιχα, δεν κινήθηκαν στα καθιερωμένα αγωνιστικά επίπεδα. Έτσι, το Μαϊάμι άφησε τους «ταύρους» δύο νίκες πίσω από την κορυφή της περιφέρειας.

Μπρούκλιν Νετς – Τορόντο Ράπτορς: 97-133

Κανένα πρόβλημα για τους Τορόντο Ράπτορς κόντρα στους αποδυναμωμένους Μπρούκλιν Νετς, με το τελικό 133-97 να δείχνει πλήρως την εικόνα των δύο ομάδων στο παρκέ. Από τους γηπεδούχους στην πραγματικότητα δεν ξεχώρισε κανείς, αν και ο ΛαΜάρκους Όλντριτζ σταμάτησε στους 15 πόντους σε 20 λεπτά συμμετοχής. Πάρτι έκανε ο Σκότι Μπαρνς απέναντι στην άμυνα των Νετς για τους πρωταθλητές του 2019, καθώς μέτρησε 28 πόντους, κατέβασε 16 ριμπάουντ και παράλληλα απέσπασε την μπάλα 5 φορές.

Κλίβελαντ Καβαλίερς – Μινεσότα Τίμπεργουλβς: 122-127

Παλιά του τέχνη κόσκινο για τον Κέβιν Λοβ, ο οποίος απέναντι στον οργανισμό που μεγαλούργησε στα πρώτα χρόνια της καριέρας του, θυμήθηκε τα νιάτα του και σκόραρε 26 πόντους (5/10τριπ.). Στον αντίποδα, από τους «ανεβασμένους» Τίμπεργουλβς ηγήθηκε ο ΝτιΆντζελο Ράσελ με 25 πόντους, ενώ κατώτερος των προσδοκιών παρουσιάστηκε ο Καρλ-Άντονι Τάουνς με 17 πόντους και 4 ριμπάουντ.

Ορλάντο Μάτζικ – Ιντιάνα Πέισερς: 119-103

Δίχως προβλήματα εξελίχθηκε η αναμέτρηση για τους Ορλάντο Μάτζικ κόντρα στους Ιντιάνα Πέισερς, καθώς οι γηπεδούχοι βρέθηκαν σε καλύτερη βραδιά συνολικά και έφτασαν στην επικράτηση με 119-103. Για τους ηττημένους διακρίθηκε ο Ταϊρίς Χαλιμπέρτον με 23 πόντους και 7 τελικές πάσες.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Μέμφις Γκρίζλις – Σαν Αντόνιο Σπερς:118-105
Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ – Σακραμέντο Κινγκς: 110-131
Μαϊάμι Χιτ – Σικάγο Μπουλς:122-99
Μπρούκλιν Νετς – Τορόντο Ράπτορς:97-133
Κλίβελαντ Καβαλίερς – Μινεσότα Τίμπεργουλβς:122-127
Ορλάντο Μάτζικ – Ιντιάνα Πέισερς:119-103

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Περισσότερα για το NBA