Συνδεθείτε μαζί μας

ΓΕΝΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Οι Ρώσοι δίνουν διορία στους αμάχους μέχρι αύριο να εγκαταλείψουν τη Μαριανούπολη

Μέχρι αύριο έχουν οι κάτοικοι της Ουκρανικής πόλης να σώσουν τις ζωές και τις οικογένειές τους…

Διορία μέχρι και αύριο, Τετάρτη 2 Μαρτίου, δόθηκε από τους ρωσόφωνους στη Μαριούπολη, στους αμάχους, ώστε να εγκαταλείψουν την περιοχή.

Όπως φαίνεται, μετά και από αυτό οι Ρώσοι ετοιμάζουν χτυπήματα όπως έγινε νωρίτερα και σε άλλες περιοχές όπως το Χάρκοβο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν μεταφερθεί έχουν δημιουργηθεί δύο ζώνες «ασφαλείας» ώστε να αποχωρήσουν οι άμαχοι από την περιοχή, ωστόσο ο φόβος για πιθανά χτυπήματα νωρίτερα, είναι διάχυτος στους πολίτες.

Ο δήμαρχος της Μαριούπολης στην Ουκρανία δήλωσε σήμερα το πρωί ότι η πόλη αυτή στο νότιο τμήμα της χώρας που βρέχεται από την Αζοφική θάλασσα είναι στόχος συνεχών βομβαρδισμών, ενώ πρόσθεσε ότι έχουν σκοτωθεί άμαχοι και έχουν πληγεί υποδομές, καθώς η Ρωσία συνεχίζει για έκτη ημέρα την εισβολή στη χώρα.

«Κατοικημένες περιοχές βομβαρδίζονται επί πέντε ημέρες. Μας χτυπούν με το πυροβολικό, μας βομβαρδίζουν με πυραύλους GRAD, μας πλήττουν με τις αεροπορικές τους δυνάμεις», δήλωσε ο Βαντίμ Μποϊσένκο μιλώντας στην ουκρανική τηλεόραση.

«Έχουν υποστεί ζημιές πολιτικές υποδομές– σχολεία, σπίτια. Υπάρχουν πολλοί τραυματίες. Γυναίκες, παιδιά έχουν σκοτωθεί», πρόσθεσε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Περισσότερα για το ΓΕΝΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ