Συνδεθείτε μαζί μας

ΔΙΕΘΝΗ

Κατακραυγή στον Κριστιάνο Ρονάλντο που έκανε μπάνιο live στο Instagram

Ο κόσμος καίγεται και ο Κριστιάνο Ρονάλντο… κάνει μπάνιο.

Στο ξεχωριστό βίντεο που είχε ανεβάσει για να γιορτάσει τα 400 εκατομμύρια followers στο Instagram, ο Κριστιάνο Ρονάλντο είχε πει πως «θα συνεχίσω να μοιράζομαι τη ζωή μου μαζί σας, τα πάντα μαζί σας διότι το αξίζετε». Και το εννοούσε στην κυριολεξία. Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ, χωρίς λόγο και αιτία και σε μάλλον άτοπο timing τηρουμένων των συνθηκών που επικρατούν στον πλανήτη, αποφάσισε να streamάρει σε live μετάδοση την ώρα που έκανε ντουζ ημίγυμνος σε εξωτερικό χώρο στις 9 η ώρα το βράδυ.

Πάνω από μισό εκατομμύριο χρήστες, 677.000 για την ακρίβεια, συντονίστηκαν για να παρακολουθήσουν τον σούπερ σταρ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να πλένεται στο ψύχος, βλέποντάς τον στο τέλος να τους χαιρετάει με ένα φιλί προς την κάμερα.

Το εν λόγω βίντεο δίχασε το κοινό στα social media, με ορισμένους να κάνουν λόγο για «μη φυσιολογική συμπεριφορά». Πάντως, ο Πορτογάλος στο παρελθόν έχει τολμήσει κάτι αντίστοιχο και πάλι στα… καλά καθούμενα, όταν ανέβασε βίντεο από τη σάουνα και δίχως να μιλήσει λεπτό το βίντεο συγκέντρωσε πάνω από 725.000 προβολές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Περισσότερα για το ΔΙΕΘΝΗ