Συνδεθείτε μαζί μας

ΠΟΛΟ

Ο ΝΟΧ κέρδισε 9-8 τον Παναθηναϊκό στην αυλαία των υποχρεώσεων του

Κορυφαίος σκόρερ για τους νικητές ο Μπέτο που σημείωσε 4 γκολ

Εξαιρετικό φινάλε επιφύλασσε το παιχνίδι για τον Ναυτικό Ομιλο Χανίων ANEK LINES στην έδρα του Παναθηναϊκού, κερδίζοντας με 9-8 στην αυλαία των υποχρεώσεων του για τη Β φάση της Α1 πόλο ανδρών.

Η ομάδα του Ηλία Μαχαίρα πήρε τη νίκη, που ήταν και το ζητούμενο, κατακτώντας έτσι τη 2η θέση στη βαθμολογία του ομίλου G3 με συγκομιδή 28 βαθμούς, οπότε και θ’ αντιμετωπίσει στο πρώτο μέρος της Γ φάσης (Γ1) τον 3ο του ομίλου G2, που είναι ο Εθνικός.

Ο αγώνας εξελίχθηκε με μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς υπήρξαν συνεχείς εναλλαγές στο σκορ. Ο Παναθηναϊκός προηγήθηκε με 2-0, όμως ο ΝΟΧ ANEK LINES πέρασε μπροστά με 4-3. Οι “πράσινοι” ξαναβρέθηκαν να προηγούνται με 5-4 και 6-5, αλλά οι παίκτες του ΝΟ Χανίων είχαν τον τελευταίο λόγο, καθώς προηγήθηκαν με 9-7 και τελικά νίκησαν με 9-8.

Κορυφαίος σκόρερ για τους νικητές ο Μπέτο που σημείωσε 4 γκολ, ενώ 4 επίσης πέτυχε ο Ξενάκης για τον Παναθηναϊκό.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ ANEK LINES 8-9

Διαιτητές: Κουρτίδης – Παϊρακταρίδης

Οκτάλεπτα: 2-1, 1-3, 3-2, 2-3.

Παναθηναϊκός (Μιχάλης Λαζαρίδης): Γαβαλάς Θ., Δανούρδης, Παπαδημητρίου 1, Ξενάκης 4, Κουρλιάφτης, Καρακάσης, Σιαμάς Π., Πανταζόπουλος, Ρομπόπουλος 2, Χατζηστεφάνου 1, Βέκκος, Παπαβασιλείου, Κρατημένος, Δευτεραίος, Εγνατιάδης.

ΝΟ Χανίων ANEK LINES (Ηλίας Μαχαίρας): Λεβεντάκης, Βολτυράκης, Σαρτζετάκης 1, Πολύζος, Αγιωργούσης, Μπατάκης 2, Μητράκης, Χαριτάκης 1, Σπάχιτς 1, Νικολαΐδης, Μπέτο 4, Μαζοκοπάκης, Κουτρουλάκης, Κανδανολέων, Παππάς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Περισσότερα για το ΠΟΛΟ