Συνδεθείτε μαζί μας

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Και τα εφτά είναι υπέροχα

Πάμε Ελλάδα σήμερα

Καλημέρα σας,

Κάποιοι θα θεώρησαν ειρωνικό το χτεσινό μας τίτλο, για τις θέσεις του άσχετου στο στοίχημα.Όμως ήταν μια καλή ευκαιρία να δούμε ότι οποιοσδήποτε μπορεί να γράψει, να πει, να προτείνει μερικά παιχνίδια και να έχει επιτυχία ή αποτυχία στις προβλέψεις του. Τι ήθελα να πω λοιπόν με τη χτεσινή ανάρτηση για όσους δεν κατάλαβαν.Ότι  η γνώση και η συνέπεια  σ΄αυτό που κάνουμε μας δίνει τη δυνατότητα να κρινόμαστε καθημερινά και να αποδεικνύουμε αν μπορούμε με εγκυρότητα να ασχολούμαστε με οποιοδήποτε θέμα. Γι αυτό κρίνω αλλά πολύ περισσότερο κατακρίνω τον κάθε λογής γνωστό άγνωστο που έχει άποψη για όλα τα θέματα.Δεν λέω ότι οι γενικότερες γνώσεις κάποιου δε συνάδουν με τη δημοσιότητα του, αλλά ότι έχει παρατραβήξει η προσπάθεια να μας πείσουν ότι αξίζει η άποψη του οποιουδήποτε τηλεοπτικού αστέρα των 15 λεπτών δημοσιότητας.Έχουμε φτάσει να υπολογίζουμε περισσότερου τη γνώμη του Ντάνου και της Πελαγίας,των καλεσμένων της Πάνια και των reality αντί της τεκμηριωμένης θέσης ενός επιστήμονα,γιατρού,δικηγόρου,ποιητή,συγγραφέα. Σε μια χώρα που γεννήθηκε ο πολιτισμός, ακμάζει στη νεολαία η εξ Αμερικής ορμώμενη μουσική της χυδαιότητας και του απόλυτου τίποτα.

Ας μη το βαρύνουμε και πάμε σιγά σιγά να δούμε μια επιλογή παιχνιδιών.Α και να σας θυμίσω ότι πάμε πάντα στα δύσκολα παιχνίδια και όχι στα ευκολάκια για να διαφημίσουμε τη πραμάτεια μας.

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ – ΟΦΗ Χ (3,25) Ισοπαλία που βολεύει.Ο Ατρόμητος έχει σωθεί και ο ΟΦΗ αποφεύγει τους κραδασμούς των δύο εντός έδρας ηττών.

ΛΑΜΙΑ -ΙΩΝΙΚΟΣ 1 (1,85) Παράδοση και κίνητρο είναι με τους γηπεδούχους.Δεν νομίζω να αυτοκτονήσουν παρά τις τάσεις του Φέστα.

ΑΡΗΣ – ΠΑΟΚ 1 (2,30) Το μεν πνεύμα πρόθυμο η δε σαρξ ασθενής. Ένα και να καίει για τον Άρη που δεν το χει στο σκοράρισμα.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Χ (2,90) Τρίτο σερί 0-0, γιατί όχι.

ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ – ΛΕΣΤΕΡ 1 (2,25) Αδιάφορες βαθμολογικά πλέον.Με ηθικό αλλά κουρασμένη η Λέστερ από την Ολλανδία.

ΣΕΒΙΛΛΗ – ΡΕΑΛ Χ (3,25) Η Σεβίλλη το θέλει περισσότερο και είναι αήττητη φέτος στην έδρα της.120 δραματικά λεπτά έπαιξε η Ρεάλ με τη Τσέλσι.Το πρώτο από τα 3 σερι παιχνίδια της εκτός έδρας.Ικανοποιημένη και με την ισοπαλία αν τη πάρει.

ΟΥΝΙΟΝ – ΑΙΝΤΡΑΧΤ 1 (2,05) Εδώ είναι Βερολίνο και θέλει την έξοδο στην Ευρώπη.Μεθυσμένη από το νέκταρ της πρόκρισης η Αίντραχτ πιστεύω στο στραβοπάτημα.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Περισσότερα για το ΣΤΟΙΧΗΜΑ