Συνδεθείτε μαζί μας

NBA

Οι Σέλτικς επιβλήθηκαν 109-103 στο Μπρούκλιν των Νετς

Έκαναν το 3-0 στη σειρά και είναι αγκαλιά με την πρόκριση

Οι «Κέλτες» παραδίδοντας μαθήματα άμυνας σε ακόμα ένα ματς κόντρα στους Κέβιν Ντουράντ και Κάιρι Ίρβινγκ και οδηγώντας τους σε μια… αιχμαλωσία, επικρατήσαν 109-103 μέσα στο Μπρούκλιν και έκαναν το 3-0 στη σειρά.

Ο Τζέισον Τέιτουμ πήρε επιθετικά την κατάσταση πάνω του, έχοντας 39 πόντους με 13/29 εντός πεδιάς, αλλά κατέγραψε επίσης 6 κλεψίματα, 6 ασίστ και 5 ριμπάουντ. Συμπαραστάτης του ο Τζέιλεν Μπράουν με 23 πόντους, διψήφιος και ο Μάρκους Σμαρτ με 14, ενώ ο Πρίτσαρντ είχε 10 πόντους ερχόμενος από τον πάγκο.

Από την άλλη πλευρά, Κέβιν Ντουράντ και Κάιρι Ίρβινγκ ήταν κατώτεροι των περιστάσεων σε ακόμα μία αναμέτρηση σε αυτή τη σειρά, αφού είχαν μόλις από 16 πόντους, με τον KD να παίρνει μόλις 11 προσπάθειες (6/11), έχοντας παράλληλα 8 ριμπάουντ και 8 ασίστ. Πρώτος σκόρερ ήταν ο Μπρους Μπράουν με 26 πόντους, κατεβάζοντας και 8 ριμπάουντ.

Σε ό,τι αφορά στην αναμέτρηση, οι Σέλτικς είχαν καθ’ όλη τη διάρκεια τον πλήρη έλεγχο του αγώνα, έφτασαν μάλιστα τη διαφορά ακόμα και στους 15 πόντους (103-88), φτάνοντας μάλλον άνετα στην επικράτηση.

Επόμενο ματς τα ξημερώματα της Τρίτης (26/4, 02:00), με τους Σέλτικς να έχουν την ευκαιρία να προκριθούν στην επόμενη φάση των Playoffs της Ανατολικής Περιφέρειας.

Δείτε εδώ τα πλήρη στατιστικά της αναμέτρησης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Περισσότερα για το NBA