Συνδεθείτε μαζί μας

NBA

Oι Τίμπεργουλβς επικράτησαν 119-118 των Μέμφις Γκρίζλις

O Καρλ-Άντονι Τάουνς σε εκπληκτική κατάσταση, σκόραρε 33 πόντους και μάζεψε 14 ριμπάουντ

Με ηγέτη του Καρλ Άντονι Τάουνς που εμφανίστηκε στο τέταρτο παιχνίδι, η ομάδα της Μινεσότα επικράτησε 119-118 των Μέμφις Γκρίζλις και έκανε το 2-2 στη σειρά και δείχνουν ότι θα πουλήσουν πολύ ακριβά το τομάρι τους κόντρα στο μεγάλο φαβορί.

Οι γηπεδούχοι που έδειξαν αντίδραση μετά τη σοκαριστική ήττα στο τρίτο παιχνίδι, όταν έχασαν διαφορά 26 πόντων μέσα σε 15 λεπτά, είχαν τον ηγέτη τους Καρλ-Άντονι Τάουνς σε εκπληκτική κατάσταση, αφού σκόραρε 33 πόντους και μάζεψε 14 ριμπάουντ, δίνοντας κι αυτός τις απαντήσεις του μετά την απογοητευτική του εμφάνιση στο τρίτο ματς.

Στους 24 πόντους σταμάτησε ο Άντονι Έντουαρντς, ο Μπέβερλι είχε 17 ωστόσο λίγο έλειψε να είναι ο μοιραίος για την ομάδα του, χάνοντας δύο κρίσιμες βολες στα τελευταία δευτερόλεπτα του αγώνα.

Από πλευράς Γκρίζλις, ο Μπέιν λίγο έλειψε να πάρει μόνος του το παιχνίδι, έχοντας 34 πόντους με 8/12 τρίποντα, ο Μπρουκς είχε 24, ενώ στα πολύ ρηχά ήταν ο Τζα Μοράντ με 11 πόντους, μοιράζοντας όμως 15 ασίστ και μαζεύοντας 8 ριμπάουντ.

Πλέον, η σειρά μεταφέρεται στο Μέμφις (27/4, 02:30), καθώς οι Γκρίζλις είναι αυτοί που διατηρούν το πλεονέκτημα της έδρας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Περισσότερα για το NBA