Συνδεθείτε μαζί μας

SUPERLEAGUE 1

Η ενδεκάδα του Αστέρας Τρίπολης απέναντι στον ΟΦΗ

Δείτε τους εκλεκτούς του Milan Rastavac στην τελευταία εκτός έδρας αναμέτρηση των Αρκάδων.

Ο Αστέρας Τρίπολης δοκιμάζεται σήμερα στις 16:00 στο Ηράκλειο κόντρα στον ΟΦΗ στο προτελευταίο ματς της χρονιάς για τα Play outs της Superleague 1. Στόχος των Αρκάδων είναι η νίκη και οι τρεις βαθμοί που θα τους καθιερώσουν στην πρώτη θέση αυτού του μίνι πρωταθλήματος.

Στην προσπάθεια αυτή ο Milan Rastavac παρέταξε την ομάδα του σε σχηματισμό 4-2-3-1 με τον Παπαδόπουλο να επιστρέφει κάτω από τα δοκάρια, ενώ στην άμυνα μοναδική αλλαγή σε σχέση με το ματς κόντρα στη Λαμία είναι ο Ruben Garcia αντί του Carmona στο δεξί άκρο, με τους Atienza, Χριστόπουλο και Alvarez να κρατάνε τις θέσεις τους. Στον χώρο του κέντρου Κανελλόπουλος και Munafo προτιμήθηκαν ως αμυντικά χαφ, με τον Riera «δεκάρι», ενώ στην επίθεση ο Σέρβος τεχνικός έδωσε φανέλα βασικού στον Sito στο αριστερό άκρο, ενώ στο δεξί παρέμεινε ο Soni, με τον συνήθη ύποπτο Barrales να βρίσκεται στην αιχμή του δόρατος.

Αστέρας Τρίπολης(Milan Rastavac): Παπαδόπουλος, Χριστόπουλος, Atienza, Alvarez, Ruben Garcia, Munafo, Κανελλόπουλος, Sito, Riera, Soni, Barrales

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Περισσότερα για το SUPERLEAGUE 1