Συνδεθείτε μαζί μας

GRAND SLAM

Οι δυο ημιτελικοί των γυναικών στο σημερινό πρόγραμμα του Wimbledon

Το πρόγραμμα της ημέρας θα κλείσει με τον τελικό του μικτού διπλού

Στις 15:30 το μεσημέρι ώρα Ελλάδας θα αρχίσει και σήμερα η δράση στο Centre Court, με τον πρώτο ημιτελικό των γυναικών, μεταξύ της Νο.2 της παγκόσμιας κατάταξης, Ons Jabeur, και της μεγάλης έκπληξης του τουρνουά, Tatjana Maria, που βρίσκεται στο Νο.103 του κόσμου.

Και για τις δυο είναι ο πρώτος ημιτελικός σε Grand Slam, η Jabeur έχει σαφώς τον πρώτο λόγο, με την 34χρονη Maria να έχει κάνει ήδη τεράστιες υπερβάσεις, αλλά να δείχνει ικανή για ακόμα περισσότερες. Θα είναι η 4η συνάντησή τους στο tour, με την Jabeur να έχει κερδίσει τις 2 προηγούμενες (2-1).

Θα ακολουθήσει ο δεύτερος ημιτελικός, μεταξύ της Elena Rybakina και της Simona Halep. Και για τη Rybakina θα είναι ο πρώτος ημιτελικός σε Grand Slam, ενώ η Halep, πρωταθλήτρια στο Wimbledon το 2019, μετράει 12 διαδοχικές νίκες στο τουρνουά και στις 10 τελευταίες δεν έχει χάσει κανένα σετ. Θα είναι και για εκείνες η 4η τους συνάντηση, με τη Halep να προηγείται με 2-1 στις νίκες.

Το πρόγραμμα της ημέρας θα κλείσει με τον τελικό του μικτού διπλού, όπου οι Matthew Ebden και Sam Stosur θα αντιμετωπίσουν τους Neal Skupski και Desirae Krawczyk.

Το πρόγραμμα της Πέμπτης (07/04):

Centre Court (έναρξη πρώτου αγώνα 15:30)
1) Ons Jabeur [3] v. Tatjana Maria NovaSports Prime
2) Elena Rybakina [17] v. Simona Halep [16] NovaSports Prime
3) Ebden/Stosur v. Skupski/Krawczyk [2] NovaSports Prime

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Περισσότερα για το GRAND SLAM