Συνδεθείτε μαζί μας

ΟΦΗ

Ο ΟΦΗ πούλησε τον Επασί στη Σαουδική Αραβία

Το θέμα δεν είναι μόνο να πουλάς αλλά και να τους αντικαθιστάς

Σύμφωνα με σημερινές πληροφορίες, η ομάδα από τη Σαουδική Αραβία που είχε κάνει τρεις προσπάθειες για την απόκτηση του Γάλλου τερματοφύλακα επανήλθε με νέα, βελτιωμένη, πρόταση και οι δύο ομάδες συμφώνησαν για την μεταγραφή του 29χρονου γκολκίπερ.

Η προσφορά των Αράβων φτάνει σχεδόν τη ρήτρα που υπάρχει στο συμβόλαιο του παίκτη και είναι εναρμονισμένη με τις απαιτήσεις των Κρητικών για τον Επασί, ο οποίος είχε υπογράψει το καλοκαίρι του 2021 ως ελεύθερος.

Η ΠΑΕ ΟΦΗ ως εμπορική εταιρεία βλέπει ότι μπορεί να βγει κερδισμένη από τη συγκεκριμένη υπόθεση αφού μέσα σ΄ένα χρόνο θα πουλήσει ένα παίκτη που πήρε ελεύθερο.

Μη ξεχνάμε όμως ότι ο Επασί ήταν, αν όχι ο καλύτερος (τηρουμένων των αναλογιών και της ομάδας) ένας από τους 3 καλύτερους τερματοφύλακες την περσινή σεζόν στη Σούπερ Λίγκα. Δεν είναι ώρα να αναλύσουμε το ρόστερ του ΟΦΗ γιατί δεν έχει κλείσει η μεταγραφική περίοδος αλλά οι ομάδες που αφήνουν τις υποψήφιες κολώνες τους για μια αξιόλογη παρουσία βλέποντας μόνο τα χρήματα δεν έχουν καλές πορείες.

Ο ΟΦΗ έκανε τον δύσκολο, και μας προϊδέασε πριν από 10 μέρες για μη αποδοχή πρότασης για τον Επασί, αλλά τώρα αντίο, που τα λεφτά πήραν λίγο πάνω. Μάλλον κάτι είχαν στο μυαλό τους όταν μετά τον Βάτερμαν δεν άφησαν και το Σωτηρίου, και να μείνουν με Μανδά και Σηφάκη πίσω από τον βασικότατο Επασί.

Το νούμερο μεταγραφής δεν έχει βγει στην επιφάνεια ούτε και η ρήτρα βέβαια.Άλλωστε και στη περίπτωση του Φιγκειρέδο που τα λεφτά της μεταγραφής βγήκαν στην επιφάνεια, ποτέ δεν δόθηκαν για επάξιο αντικαταστάτη.Τα λάθη λοιπόν πληρώνονται κι έτσι από τότε δεν ανακοινώνεται ποσό και αρχίσει ο κόσμος τη μουρμούρα.

Για να δούμε ποιος θα είναι ο Ελεύθερος αντικαταστάτης του Επασί γιατί δεν δείχνει να πληρώνει για μεταγραφές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Περισσότερα για το ΟΦΗ