Συνδεθείτε μαζί μας

SUPERLEAGUE 1

Η αποστολή του Παναθηναϊκού για τον ΟΦΗ

Από 22 παίκτες αποτελείται η αποστολή του Παναθηναϊκού

Οι «πράσινοι» ανακοίνωσαν την αποστολή τους για την αναμέτρηση της Κυριακής (21:00) κόντρα στην ομάδα της Κρήτης. Αποτελείται από 22 παίκτες και -αναμενόμενα- απουσιάζουν τρία ονόματα. Εκτός είναι οι τραυματίες Μάγκνουσον και Σένκεφελντ, ενώ είναι ανέτοιμος ο Μπερνάρ.

Απουσιάζει επίσης και το όνομα του Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου, ο οποίος αναμένεται εκτός απροόπτου να γίνει παίκτης της Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Αναλυτικά η αποστολή: Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Ξενόπουλος, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Ιωαννίδης, Σπόραρ, Γκάνεα, Σάντσες, Τσέριν, Κουρμπέλης, Αϊτόρ, Σιδεράς, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Πούγγουρας, Σαβιέρ, Βέρμπιτς, Φρόκου, Καμπετσής.

Στο βασικό σχήμα του «τριφυλλιού» θα υπάρξει δεδομένα μια αλλαγή, με τον Πούγγουρα να παίρνει τη θέση του Ισλανδού στο κέντρο της άμυνας.

Το πρόγραμμα του Σαββάτου περιελάμβανε προθέρμανση, rondo, ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας και παιχνίδι στο μισό γήπεδο, με τον Μάγκνουσοννα ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα, ενώ θεραπεία και γυμναστήριο έκαναν οι Σένκεφελντ, Μπερνάρ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Περισσότερα για το SUPERLEAGUE 1