Συνδεθείτε μαζί μας

SUPERLEAGUE 1

Η προαναγγελία του αγώνα ΟΦΗ-Λαμία

Χωρίς εντός έδρας νίκη είναι ο ΟΦΗ στα πρώτα οκτώ ματς του φετινού πρωταθλήματος, με τα τέσσερα να είναι στην Κρήτη, όπου έχει τρεις ήττες και μια ισοπαλία με τον ΠΑΟΚ.

Η ομάδα της Κρήτης και την περσινή σεζόν έκανε την πρώτη της νίκη εντός την 9η αγωνιστική απέναντι στον Ατρόμητο, αφού είχε τρεις ισοπαλίες και μια ήττα από τον ΠΑΟΚ με 3-1.

Η Λαμία από την άλλη πλευρά έχει ξεκινήσει το πρωτάθλημα με μόλις μια εκτός έδρας ήττα σε τέσσερα παιχνίδια. Έχει πάρει ισοπαλίες με τον ΠΑΣ Γιάννινα, τον Ατρόμητο, τον Ιωνικό, ενώ ηττήθηκε μόνο από τον ΠΑΟΚ.

Για την Super League, ο ΟΦΗ με την Λαμία έχουν αναμετρηθεί τέσσερις φορές με γηπεδούχο τον ΟΦΗ. Στην πρώτη τους συνάντηση – 18 Φεβρουαρίου 2019 η Λαμία επικράτησε με 3-1, χάρη στα γκολ του Καραμάνου, του Χοάν Τόμας και του Μπερτίλιο, ενώ για τον ΟΦΗ είχε σκοράρει ο Σακόρ.

Ο ΟΦΗ επικράτησε στα δύο επόμενα χωρίς να δεχθεί γκολ. Με 3-0 το 2019-20 με σκόρερ τους Φιγκερέδο, τον Ναμπί και τον Σεμέδο.

Την επόμενη σεζόν επικράτησε με 2-0 με τα γκολ του Στάικου και του Βαφέα.

Η λευκή ισοπαλία σφράγισε τις προσπάθειες τους το 2021-22 και έτσι η Λαμία συμπλήρωσε τρία διαδοχικά παιχνίδια χωρίς να σκοράρει στις αναμετρήσεις με τον ΟΦΗ στην Κρήτη.

Αυτό το 0-0 είναι και το μοναδικό μεταξύ τους παιχνίδι στο οποίο δεν έχει σημειωθεί γκολ ανεξάρτητα έδρας και κατηγορίας. Οι δύο ομάδες έχουν συναντηθεί τόσο στο Κύπελλο Ελλάδος, όσο και σε μια σεζόν στην δεύτερη κατηγορία.

Τα δύο τελευταία παιχνίδια τους έχουν τελειώσει με 2-1, με την Λαμία να επικρατεί πέρσι την έδρα της με 2-1 για τον δεύτερο γύρο της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, ενώ με 2-1 επικράτησε ο ΟΦΗ στην Λαμία για τα Playouts.

4 ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ

2 ΝΙΚΕΣ ΟΦΗ

1 ΙΣΟΠΑΛΙΑ

1 ΝΙΚΗ ΛΑΜΙΑ

ΓΚΟΛ: 6-3

SLGR.GR

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Περισσότερα για το SUPERLEAGUE 1