Συνδεθείτε μαζί μας

NBA

Περίπατος των Σέλτικς και 1-1 στη σειρά με τους Σίξερς

Oι Σέλτικς επικράτησαν άνετα (121-87) των Σίξερς

Ο Τζέιλεν Μπράουν σκόραρε 25 πόντους και οι Σέλτικς έκαναν περίπατο απέναντι στους Σίξερς, επικρατώντας τα ξημερώματα της Πέμπτης με 121-87, και ισοφάρισαν ισοφάρισαν σε 1-1 τη σειρά, στο Game 2 για τα ημιτελικά της δυτικής περιφέρειας του NBA.

Στο πλευρό του Μπράουν στάθηκε ο Μάλκολμ Μπρόγκντον, ο οποίος είχε 23 πόντους και πέτυχε 6 από τα 20 τρίποντα της Βοστώνης στο συγκεκριμένο ματς. Ο Ντέρικ Γουάιτ και ο Μάρκους Σμαρτ είχαν από 15 πόντους. Ο Τζέισον Τέιτουμ δεν μπόρεσε να βρει ρυθμό και τελείωσε τον αγώνα με 7 πόντοι, 7 ριμπάουντ με 1/7 σουτ.

Στον αντίποδα, ο Τομπίας Χάρις ήταν πρώτος σκόρερ για τους 76ers με 16 πόντους, ενώ ο MVP Τζοελ Εμπιντ τελείωσε τον αγώνα με 15 πόντους, 3 ριμπάουντ και 5 μπλοκ, στο πρώτο του παιχνίδι μετά τον τραυματισμό που είχε στο προηγούμενο παιχνίδι και δεν του επέτρεψε να αγωνιστεί.

Πλέον η σειρά μεταφέρεται στη Φιλαδέλφεια, με το πρώτο παιχνίδι να είναι προγραμματισμένο τα ξημερώματα του Σαββάτου και οι Κέλτες θέλουν να κάνουν το break μέσα στην έδρα των Σίξερς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Περισσότερα για το NBA