Συνδεθείτε μαζί μας

ΕΛΛΑΔΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Δολοφονήθηκε ο πυγμάχος Τάσος Μπερδέσης

Ο 39χρονος δέχθηκε πυροβολισμούς από άγνωστους δράστες

Σήμερα το πρωί, άγνωστοι πυροβόλησαν τον 39χρονο πυγμάχο Τάσο Μπερδέση στη Βάρη, έξω από τον σύλλογο πυγμαχίας “Αίολος”. Στο σημείο έχουν μεταβεί ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας.

 Άφησε τη τελευταία του πνοή έξω από αθλητικό κέντρο στη Βάρη, ο 39χρονος Έλληνας πυγμάχος από πυροβολισμούς, στις 9 το πρωί, επί της οδού Ανδρέα Παπανδρέου 22. Η δολοφονία του σημειώνεται λίγες ώρες μετά τη δολοφονία στα Σεπόλια.

Ο γνωστός αθλητής Τάσος Μπερδέσης βρέθηκε νεκρός δίπλα από το αυτοκίνητό του από την θέση του συνοδηγού με ανοιχτή την πόρτα, πιθανώς προσπαθώντας να αποφύγει την ενέδρα θανάτου σε βάρος του από άγνωστους μέχρι στιγμής δράστες.

Ο άτυχος 39χρονος είχε απασχολήσει στο παρελθόν τις Αρχές, καθώς επίσης είχε συμπεριληφθεί σε δικογραφία της Ασφάλειας Πατρών για υποθέσεις εκβιασμών και προστασίας σε καταστήματα.

Στο σημείο που βρέθηκε νεκρός ο 39χρονος έχει σπεύσει αυτήν την ώρα ιατροδικαστής και κλιμάκιο του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής για τη διεξαγωγή της έρευνας, ενώ παράλληλα λαμβάνονται καταθέσεις και αναζητούνται τυχόν υλικά από κάμερες για περαιτέρω στοιχεία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Περισσότερα για το ΕΛΛΑΔΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ