Συνδεθείτε μαζί μας

ΔΙΕΘΝΗ

Σε επαφές με την Παρί Σεν Ζερμέν ο Κριστιάνο Ρονάλντο

Η πρόσληψη Αλέγκρι οδηγεί στην πόρτα της εξόδου τον Κριστιάνο Ρονάλντο

Μετά τη συμφωνία μεταξύ Μασιμιλιάνο Αλέγκρι και Γιουβέντους για την επιστροφή του Ιταλού τεχνικού στον πάγκο της «Γηραιάς Κυρίας», τα σενάρια που θέλουν τον Κριστιάνο Ρονάλντο να αποχωρεί από την ιταλική ομάδα «φουντώνουν» ολοένα και περισσότερο, με την Παρί Σεν Ζερμέν να βρίσκεται ήδη σε συζητήσεις με τον Πορτογάλο σούπερ σταρ!

Δεν αποτελεί μυστικό πως Ρονάλντο και Αλέγκρι δεν έχουν και τις καλύτερες σχέσεις με τον Πορτογάλο διεθνή να εξετάζει τις επιλογές του επιδιώκοντας να αποχωρήσει από τη Γιουβέντους σε αυτήν τη μεταγραφική περίοδο. Για τη Γιουβέντους η φυγή του Ρονάλντο αυτό το καλοκαίρι θα ήταν μια καλή λύση ώστε ο σύλλογος να πάρει κάποιο χρηματικό ποσό δεδομένου ότι το συμβόλαιο του παίκτη λήγει σε έναν χρόνο. Φήμες αναφέρουν πως ο ισχυρός ατζέντης του Ρονάλντο, Ζόρζε Μέντες, μιλάει με τον τεχνικό διευθυντή της Παρί, Λεονάρντο, αλλά και με τον ιδιοκτήτη του γαλλικού συλλόγου, Αλ Κελαϊφί. Ωστόσο, ακόμη δεν υπάρχουν διαπραγματεύσεις ανάμεσα σε Παρί Σεν Ζερμέν και Γιουβέντους.

Την ίδια ώρα, την περίπτωση του Κριστιάνο Ρονάλντο εξετάζει και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τον Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ να θέλει να φέρει τον Πορτογάλο επιθετικό στην ομάδα που αναδείχθηκε ποδοσφαιρικά. Μάλιστα, με τον Πολ Πογκμπά να αναφέρεται για ακόμα ένα καλοκαίρι σε πιθανούς προορισμούς μετά τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, δεν αποκλείεται να υπάρξει… τράμπα μεταξύ των δύο συλλόγων. Μια συμφωνία που θα άφηνε τόσο τη Γιουβέντους, όσο και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ευχαριστημένες.

Το σίγουρο είναι πως η μεταγραφή ενός παίκτη όπως ο Κριστιάνο Ρονάλντο δε θα είναι απλή υπόθεση, ειδικά από τη στιγμή που ο παίκτης έχει υποχρεώσεις με την Εθνική του ομάδα στην οποία και θα βρίσκεται για το επόμενο διάστημα με την έναρξη του Euro 2020 να είναι… προ των πυλών!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Περισσότερα για το ΔΙΕΘΝΗ