Συνδεθείτε μαζί μας

EURO

Κατέρρευσε στο γήπεδο ο Έρικσεν, έγινε χρήση απινιδωτή!

Σοκαριστικές στιγμές στο Δανία-Φινλανδία, με τον Κρίστιαν Έρικσεν να καταρρέει στο γήπεδο και το ιατρικό επιτελείο να μπαίνει γρήγορα και να προσπαθεί να του κάνει ανάνηψη.

Σοκαριστική στιγμή λίγο πριν το φινάλε του πρώτου μέρους στο Δανία-Φινλανδία! Στο 42ο λεπτό του αγώνα μεταξύ της Δανίας με τη Φινλανδία για την α’ αγωνιστική των ομίλων του Euro, έγινε η μοιραία φάση που στιγμάτισε τον αγώνα με τον Κρίστιαν Έρικσεν να πέφτει στον αγωνιστικό χώρο έχοντας χάσει τις αισθήσεις του πριν φτάσει σε εκείνον η μπάλα από ένα πλάγιο που είχε κερδίσει η ομάδα του. Κατευθείαν έγινε σήμα με τους γιατρούς να μπαίνουν στο γήπεδο και να κάνουν ανάνηψη στον Κρίστιαν Έρικσεν, ενώ οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές της Δανίας δημιουργούσαν ένα ανθρώπινο τοίχος γύρω από τον 29χρονο ποδοσφαιριστή.  Μετά από αρκετή ώρα και μετά από πολλές προσπάθειες του ιατρικού επιτελείου, οι ποδοσφαιριστές σήκωσαν ορισμένα σεντόνια γύρω από το φορείο και έβγαλαν εκτός αγωνιστικού χώρου τον Έρικσεν, ο οποίος παλεύει για τη ζωή του!

Όπως ανακοίνωσε και η επίσημη ιστοσελίδα της ΟΥΕΦΑ, ο αγώνας αναβλήθηκε προσωρινά λόγω ενός επείγοντος ιατρικού περιστατικού!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Περισσότερα για το EURO