Συνδεθείτε μαζί μας

ΔΙΕΘΝΗ

Συμφωνία Παρί Σεν Ζερμέν – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για Πογκμπά!

Σύμφωνα με γαλλικά μέσα Παρί Σεν Ζερμέν και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ συμφώνησαν για τη μεταγραφή του Γάλλου στους «Παριζιάνους».

Η Παρί Σεν Ζερμέν στοχεύει για μεγάλα πράγματα φέτος βάζοντας για ακόμα μια φορά βαθιά το χέρι στην τσέπη, καθώς μετά τους Ντοναρούμα, Χακίμι, Βαϊνάλντουμ και Σέρχιο Ράμος φέρεται να έχει καταλήξει σε συμφωνία με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, για την απόκτηση του Πολ Πογκμπά.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας «canal-supporters.com», οι δύο ομάδες ήταν σε ανοιχτή γραμμή το τελευταίο διάστημα και πρόσφατα τα βρήκαν σε όλα για την μετακίνηση του 28χρονου μέσου στο Παρίσι.

Μάλιστα, όπως αναφέρει το γαλλικό δημοσίευμα, ο Πογκμπά πίεζε τη διοίκηση των «Κόκκινων Διαβόλων» προκειμένου να τον αφήσει να αποχωρήσει αυτό το καλοκαίρι, παρά το γεγονός ότι είχε συμβόλαιο μέχρι το το 2022.

Τελικά, οι ιθύνοντες του συλλόγου, προκειμένου να μη φύγει ο παίκτης ως ελεύθερος μετά από έναν χρόνο,  αποδέχθηκαν το αίτημα του Γάλλου αστέρα, με τον ίδιο να ετοιμάζει βαλίτσες για Γαλλία και την Γιουνάιτεντ να βάζει στα ταμεία περίπου 80 εκατομμύρια ευρώ. Όσον αφορά το μισθό του, ο Πογκμπά θα είναι ο τρίτος ακριβοπληρωμένος παίκτης της ομάδας, πίσω από τους Νεϊμάρ και Κιλιάν Μπαπέ.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Περισσότερα για το ΔΙΕΘΝΗ