Συνδεθείτε μαζί μας

ΟΦΗ

Απόλλων Σμύρνης – ΟΦΗ 1-2: Κρατάει την εικόνα του δευτέρου ημιχρόνου!

Καστάνιος και Φαν Ντάινεν οι σκόρερ για τον ΟΦΗ, ανεπίσημο ντεμπούτο για τον Γαγιέγος.

Με τον Νίκο Νιόπλια να δοκιμάζει το 3-5-2 και τον Γαγιέγος να κάνει το ντεμπούτο του στο δεύτερο ημίχρονο, ο ΟΦΗ επικράτησε 2-1 του Απόλλωνα Σμύρνης με γκολ των Καστάνιος και φαν Ντάινεν, δείχνοντας καλά στοιχεία στο δεύτερο μέρος και κυρίως στο τελευταίο τέταρτο του ματς όπου ήταν ξεκάθαρα καλύτερος του Απόλλωνα. Αντίθετα, στο πρώτο μέρος η κρητική ομάδα δεν ικανοποίησε με την εικόνα που παρουσίασε κυρίως σε ό,τι αφορά το δημιουργικό κομμάτι.

Το πρώτο ημίχρονο κύλησε δίχως να συμβεί κάτι του ιδιαίτερο, χωρίς θέαμα με σημαντικότερες ευκαιρίες μια κεφαλιά – ψαράκι του Κοροβέση που έφυγε άουτ και ένα σουτ του Ματέι για τον Απόλλωνα το οποίο έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ ο Επασί. Η αλλαγή συστήματος από το Νίκο Νιόπλια δεν ευνόησε τον ΟΦΗ δημιουργικά με τους παίκτες να αδυνατούν να κρατήσουν τη μπάλα, ενώ τα ακραία μπακ (Μαρινάκης-Λυμπεράκης) δεν ανέβαιναν για να βοηθήσουν στο επιθετικό κομμάτι.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο ΟΦΗ άνοιξε το σκορ με ωραίο γκολ του Λουκ Καστάνιος όταν ο Ολλανδός έκλεψε την μπάλα, διέσχισε το γήπεδο και με ωραίο πλασέ άνοιξε το σκορ στο 47ο λεπτό. Ο Απόλλων ισοφάρισε στο 50′ με τον Σαχλί μετά την ασίστ του Τσιλούλη. Μετά το 60΄ ο ΟΦΗ, χάρις στις αλλαγές του Νιόπλια, απέκτησε φρεσκάδα χάνοντας αρκετές ευκαιρίες για να σκοράρει με μεγαλύτερη όλων την διπλή φάση με το Νοικοκυράκη να μην πλασάρει σωστά σε κενή εστία στέλνοντας την μπάλα πάνω στον Φατιόν. Τελικά το γκολ της νίκης κατάφερε να το πετύχει ο Φαν Ντάινεν στο 84′, ενώ στα επόμενα λεπτά η ομάδα του Νίκου Νιόπλια θα μπορούσε να φτάσει σε μια πιο άνετη επικράτηση.

 

H ενδεκάδα του ΟΦΗ: Επασί, Βούρος, Γιαννούλης, Πασαλίδης, Λυμπεράκης, Μαρινάκης, Κοροβέσης, Μπαλογιάννης, Νέιρα, Καστάνιος, Γρίβας

Αγωνίστηκαν επίσης ως αλλαγή: Διαμαντής, Ουές, Φαν Ντάινεν, Καμάου, Γαγιέγος, Νοικοκυράκης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Περισσότερα για το ΟΦΗ