Συνδεθείτε μαζί μας

SUPERLEAGUE 1

ΑΕΚ: Αμφίβολος με Παναθηναϊκό ο Τσούμπερ

Για ακόμα μια φορά με προβλήματα τραυματισμού ο Ελβετός χαφ της Ένωσης.

Ο Ελβετός μεσοεπιθετικός δεν προπονήθηκε ούτε σήμερα, υποβλήθηκε σε εξετάσεις που έδειξαν ένα μυϊκό πρόβλημα και η συμμετοχή του με τον Παναθηναϊκό θα κριθεί Πέμπτη ή Παρασκευή.

Ο Στίβεν Τσούμπερ στη χθεσινή προπόνηση της ΑΕΚ έκανε αποφόρτιση καθώς στα Γιάννενα αγωνίστηκε με μια μικρή ενόχληση, ωστόσο σε καμία περίπτωση δεν συζητούσε το ενδεχόμενο να μην παίξει στους Ζωσιμάδες.

Την Τρίτη ο Ελβετός χαφ-εξτρέμ υποβλήθηκε σε εξετάσεις και δεν συμμετείχε στην προπόνηση. Αυτές έδειξαν έναν μυϊκό τραυματισμό στο πλάγιο κοιλιακό τοίχωμα, που τη δεδομένη χρονική στιγμή καθιστά αμφίβολη τη συμμετοχή του στο κυριακάτικο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Ο Τσούμπερ ξεκίνησε θεραπεία και η κατάσταση του θα εκτιμάται σε καθημερινή βάση. Δεν φαίνεται πως το πρόβλημα είναι κάτι σοβαρό, ωστόσο η συμμετοχή του στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό θα κριθεί είτε Πέμπτη είτε Παρασκευή εφόσον έχει καταφέρει ως τότε να μπει σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων. Δεδομένα η θέλησή του πάντως να το προλάβει είναι μεγάλη καθώς επιθυμεί να βρει τον καλό του εαυτό μετά τις τελευταίες του χαμηλές επιδόσεις στα ματς της Ένωσης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Περισσότερα για το SUPERLEAGUE 1