Συνδεθείτε μαζί μας

SUPERLEAGUE 1

ΑΕΚ: «Δεν ισχύουν οι φήμες για Ρούντι Γκαρσία»

Οι φημολογίες για πρόταση ύψους 2.5 εκατομμυρίων από την ΑΕΚ για τον Ρούντι Γκαρσία, δεν ισχύουν.

Για μια ακόμη φορά τις τελευταίες μέρες, η ΑΕΚ αναγκάστηκε να πάρει θέση για τη φημολογία για προπονητές.

Δε πάει παρά μια βδομάδα, που η ΑΕΚ πάλι με αφορμή δημοσιεύματα για τον Ρούντι Γκαρσία είχε πάρει θέση σχετικά με την ονοματολογία για τον πάγκο της και είχε σπεύσει να υποβαθμίσει το θέμα. Από την ΠΑΕ ΑΕΚ επανήλθαν σήμερα Παρασκευή, πάλι με αφορμή ρεπορτάζ που τη θέλουν να έχει κάνει πρόταση ύψους 2,5 εκατ. το χρόνο στον Γάλλο τεχνικό. «Ισχύει ακριβώς η τοποθέτηση που είχαμε κάνει προ ημερών για το θέμα. Δεν υπάρχει καμιά πρόταση 2,5 εκατ. για τον Ρούντι Γκαρσία», τονίστηκε από τη πλευρά των «κιτρινόμαυρων».

Στη πραγματικότητα από τη στιγμή που τέθηκε υπόψη και η συγκεκριμένη περίπτωση από μεσάζοντα κι έγιναν κάποιες αναγνωριστικές επαφές, όπως και για άλλες περιπτώσεις, δεν έχει συμβεί οτιδήποτε γύρω από τη συγκεκριμένη υπόθεση κι αυτός είναι και ο λόγος που στην ΑΕΚ σπεύδουν ξανά να τοποθετηθούν. Δεν είναι κάτι «ζωντανό» αυτή τη στιγμή και πολύ δύσκολα θα αλλάξει αυτό για τη συνέχεια. Στην ΑΕΚ έχουν πλήρη συναίσθηση πως δε πρόκειται για μια περίπτωση στην οποία αυτή τη στιγμή τουλάχιστον, θα μπορούσαν να ρίξουν πολύ βάρος.

Αυτό που σίγουρα ισχύει, είναι πως η ΑΕΚ έχει βγει στην αγορά για το νέο της προπονητή, με ένα αρκετά σημαντικό μπάτζετ. Τέτοιο που θα μπορούσε να αποτελέσει σοβαρή βάση για κουβέντα με προπονητές που έχουν εργαστεί σε υψηλό επίπεδο σε δυνατά ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Αυτό έχει ήδη ανοίξει την πόρτα στους ανθρώπους της Ένωσης για πολύ ουσιαστικές επαφές, με περιπτώσεις που έχουν σημαντικά πράγματα να επιδείξουν ακόμη και στο πολύ πρόσφατο κομμάτι του βιογραφικού τους. Και προς το παρόν από αυτή τη «δεξαμενή» παραμένει το πιθανότερο πως θα προκύψει η τελική επιλογή.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Περισσότερα για το SUPERLEAGUE 1