Συνδεθείτε μαζί μας

SUPERLEAGUE 1

ΑΕΚ: «Πρακτικά ανεφάρμοστο το 10%, το πλαφόν δεν μπορεί να είναι άλλο από τον αριθμό των διαρκείας κάθε ομάδας»

Πλαφόν ο αριθμός των διαρκείας αντί του 10% πρότεινε στη συνάντηση με Πλεύρη ο Γιώργος Κοσμάς.

Τη θέση της στο ζήτημα του κυβερνητικών μέτρων για τα γήπεδα επανέλαβε στη συνάντηση της Super League με τον Θάνο Πλεύρη η ΑΕΚ. Μέσω του Γιώργου Κοσμά, η «Ένωση» επιχειρηματολόγησε υπέρ της πρότασης να μπαίνουν τουλάχιστον οι κάτοχοι διαρκείας και εξήγησε γιατί είναι αδύνατο να υπάρξει παρουσία σε ποσοστό μόλις 10% επί της χωρητικότητας

«Το πλαφόν δεν μπορεί να είναι άλλο από τον αριθμό των διαρκείας της κάθε ομάδας. Το 10% είναι πρακτικά ανεφάρμοστο για εμάς και είναι απόλυτα κατανοητό αυτό.

Από την πλευρά μας μπορούμε να σας αναφέρουμε δεκάδες περιπτώσεις φιλάθλων μας που αγόρασαν εισιτήριο διαρκείας και στη συνέχεια εμβολιάστηκαν για να έχουν δικαίωμα εισόδου στο γήπεδο.

Η παρουσία τους στο ΟΑΚΑ αποτέλεσε κίνητρο για πολύ κόσμο και τώρα δεν μπορούμε να τους πούμε ότι τους αποκλείουμε», ανέφερε συγκεκριμένα. Και συμπλήρωσε:

«Από την άλλη πλευρά έχουμε κάνει τεράστια προσπάθεια για να συμμορφωθούμε με τα πρωτόκολλα, με συνεχείς ελέγχους κατά την είσοδο στο γήπεδο, με αύξηση των σεκιούριτι, με συνεχείς ανακοινώσεις αλλά και αναρτήσεις στα social media. Έχουμε εξαντλήσει όλα όσα μπορούσαμε να κάνουμε».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Περισσότερα για το SUPERLEAGUE 1