Συνδεθείτε μαζί μας

ΔΙΕΘΝΗ

Αλ Κελαϊφί: «Ο κόσμος στην Ουκρανία πεθαίνει κι εμείς τσακωνόμαστε για την ESL»

Θα μπορούσα να έχω πάρει το τσεκ των 400 εκατομμυρίων ευρώ. Με κάλεσαν. Τότε, είπα όχι. Είπαν προς τα έξω ότι δεν με κάλεσαν, αυτό τα λέει όλα», τόνισε.

Κατά της European Super League δήλωσε πως είναι για ακόμη μία φορά ο πρόεδρος της Παρί Σεν Ζερμέν, Νασέρ Αλ Κελαϊφί, σε συνέντευξή στο BBC, ενώ επίσης ανέφερε πως δεν γίνεται κόσμος να πεθαίνει στην Ουκρανία, να μην έχει κάπου να κοιμηθεί και αυτοί να μαλώνουν για την ESL.

«Με την ESL ή χωρίς αυτή – μισώ να λέω Super League – μιλάμε για τρεις ομάδες. Ξέρουν ότι δεν μπορεί να συμβεί. Ο κόσμος πεθαίνει στην Ουκρανία δεν έχει κάπου να κοιμηθεί και εμείς μαλώνουμε για τη Super League;.

Το πρόβλημα με τις ομάδες της ESL είναι ότι δεν έχουν σταθερότητα. Δεν έχουν ένα μακροπρόθεσμο οικονομικό πλάνο. Μιλάνε για τα νομικά τους συμβόλαια. Αυτό που ξεχνούν είναι πως το ποδόσφαιρο είναι μία κοινωνική σύμβαση.

Ο Φλορεντίνο Πέρεθ μου μίλησε στο μεταξύ μας ματς στο Champions League. Του είπα ότι χαίρομαι να μιλήσουμε, αλλά εάν κάνει πράγματα πίσω από την πλάτη μου, τότε δεν με ενδιαφέρει. Θέλω να παίξω μεγάλα παιχνίδια. Ξέρω ότι το κοινό τα θέλει. Αλλά δεν μπορώ να πω σε ένα μικρό κλαμπ, ότι είναι έξω. Πρέπει να υπάρχει ανοιχτό σύστημα, όπου θα υπάρχει σεβασμός για όλους.

Θα μπορούσα να έχω πάρει το τσεκ των 400 εκατομμυρίων ευρώ. Με κάλεσαν. Τότε, είπα όχι. Είπαν προς τα έξω ότι δεν με κάλεσαν, αυτό τα λέει όλα» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αλ Κελαϊφί.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Περισσότερα για το ΔΙΕΘΝΗ